Yavru Köpeğin Kulağını Kesen Saldırganlara Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Bu Nasıl Bir Vicdansızlıktır? Yavru Köpeğin Kulağını Kesen Saldırganlara Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor
Sosyal medya Facebook'ta yavru bir köpeğin kulağını keserek kan donduran fotoğraflar paylaşan iki saldırganı konuşuyor. Görüntülerin Isparta'da çekildiği belirtilirken, bu iki saldırganın bulunması için resmen bir seferberlik ilan edildi. Fotoğraflarda kestikleri kulak parçalarını da sergileyen saldırganlar acı çeken yavru köpeğin yanında poz verdi.
Konuyla ilgili Isparta Hayvan Koruma Derneği'nin Facebook hesabından bir açıklama yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek saldırganların adresini istedi ve şikayetçi olacağını açıkladı

Twitter ve Ekşi Sözlük'te tepkiler artarak devam ediyor

https://o nedio.com/haber/bu-nasil-bir-vicdansizliktir-yavru-kopegin-kulagini-kesen-saldirganlara-tepkiler-cig-gibi-buyuyor-751546

bu tiplerin kafaları nasıl çalışıyor anlayamıyorum, isimlerini ve yüzlerini açık vermeleri iyi olmuş

Sizin de her bir uzvunuzu teker teker kesmek lazım adi mahlukatlar !!!

Ya çok normal bişeymiş gibi facebook ta paylaşmışlar canavar bunlar!!

Iste bu tip durumlarda ben siddete karsi degilim, her organini tek tek kesin gitsin bu serserilerin..

Düzgün bir ceza yasası olmadan , evet bu hayvanlarda bir CANdır ibaresi olmadan , bundan ziyade daha küçük yaştan çocuklarımıza hayvanların da CAN olduğunu , korumamız gerektiğini - belki korku veya hoşlanmamak gibi duygular beslesek de dünyada onların da yaşama hakkı olduğunu , saygı duyulmasını öğretirsek belki gelecek nesillerde böyle haberler görmeyiz. Bu tip paylaşımlara gözlerimizi kulaklarımızı kapamak bunların önünü kesmiyor maalesef.

Mümkün olduğunca ceza alabilmesi için tepki gösterilmeli . O hayvanın çektiği acı , bir daha bir insana güvenememesi , organ kaybı .. bunlar telafisi olmayacak şeyler.

'Tepkimizi nasıl gösterebiliriz ?' diye düşünenler için sadece örnek olması adına bu resmi paylaşmak istiyorum. İnstagramda takip ettiğim , mümkün olduğunca bağışlarına katıldığım bir gruptur '' HİPDER '' .

Ben bu tip insanların beyinlerinin ters çalıştığını yada hasta beyinli olduklarını düşünüyorum.İçini açıp baktığımızda yapışkan sümüksü içi minik minik kurtçuklarla dolu pislik beyinler...

Allah sizi bildiği gibi yapsın,ne istiyorsunuz şu ağzı var dili yok güzel varlıklardan.Sizler ölün ,yok olun,bu güzellikler yaşasın.

Ahhh içim yandı. Yürürken karıncaya basarsa üzülen çocuklarda var. Iyiki var, yoksa hayat artık yasanilmayacak kadar kötü oldu.
Bu canileri hepsini bir yere kapatsinlar ne olur ... Bu caniler şimdi aramızda dolaşıyor.

Ay çok sinir olsum elleri kırılsın ama ne yazık ki kulağı kesik köpek
bir ilk değil daha öncede canlı gördüğümde çok garipsedim kim veriyor bu çağdışı akıllları acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…