- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
sıcak su torbası cıplak konmaz yanar kedicik havluya sarıp koyun su şişesi de olur ama mutlaka beze sarılcak ki ıısnsın anne gibi..yanına sıcak su torbasıyla bı tane tık tak sesı cıkaran saat koy annesını arıyodur annesı sansın
İnan bende uyuyamazdım ki hâlâ uyuyamam o ayrı ay hapşuruyorda offf hastabaşladı ağlamaya
Tamam CNm ilk işim veteriner gitmek olucak en kısa zamandainternetten yaşadığın ilçenin belediyesinin veterinerlik hizmeti var mı araştır. sokak kedisini evine aldığını söylediğinde gerekli aşılarını ücretsiz yapıp zamanı gelince de kısırlaştırırlar. kısırlaştırmayı ihmal etme, erkekse koku salar, dişiyse çok küçükken hamile kalır, doğuramadan ölebilir bile.
aşılarını yaptırdıktan sonrası kolay, tekirler düzenli tarandığında zaten çok kıl tüy dökmez, bebek olduğu için kuma da çabuk alışır, gerisi zaten kendi kendine takılır o.
Ayyy cok minik bizimde beş bebeğimiz var anne kedimizle beraber üç haftalıklar:)Hiç bilmiyorum ama tahminen 2 haftalık falansısıcak su torbası koydum canm
gözü açıksa sürünüyorsa bayagı 2haftalıktır ..Hiç bilmiyorum ama tahminen 2 haftalık falansısıcak su torbası koydum canm
bizim kapımızın önüne doğurmuştu, miniciklerdi anne de bize elletiyordu onu besliyoruz diye hatta arada bir evin içine taşıyıp kendi sokağa avlanmaya giderdi, büyüdüklerinde de bize bıraktı gitti annem hala bakıyor dördüne de ama biraz sokak kedisi gibi oldular yazlık olunca bütün gün sokakta gezip gece uyumaya geliyor zillilerBendeee.. Aynı duyguları paylaşıyoruz cocuk gibi sevindim ne yalan söyleyim:)
Valaha pes üzüntümden ağladım nasıl bu kadar insanlıktan çıktılar anlayamıyorumelimde olsa tüm sokak hayvanlarını beslerim birinin karnını doyursam huzurla yastığa başıı koyuyorum ailene de pes aferin sana ki içlerinden sen çıkmışsın :)
Evet yaptım dediğiniTuvaletini falan nasıl yaptıracağını biliyo musun annesiii:) eger idrarı uzun süre vücutta kalırsa zehirler onu,bizimkileri anneleri yalayarak yaptırıyo ama sen pamugu ılık suyla ıslatıp karnına poposuna doğru masaj yaparsan kısa süre içinde yapar.
al canım tabi ki imkanın varsa psiklojini bile olumlu etkiler hatta yerinde olsam engelli kedi alırım arkadasım önpatisi felçli kedi aldı o kadar güzel ki şimdi yürüyo yalpalanarak caok tatlı cinsten ziyada sokaktan da alabilirsin su an ortalık yavru kaynıyor doğuran çok tatillerde bulunur bi yolu veterinere de bırakabilirsin bi dosta da biz evde bırakırdık arkadasa anahtar verirdik yem su koyardı..tatıle gıderken falan napıyosunuz yanınıezda goturuyosunuz dımı bende alıcam kedı ya soyle sevgı dolu bı kedış ıstıyorum
bizim orada kedileri çok seven kendisinin de bir sürü kedisi olan bir teyze var ona bırakıyoruz biz, o da bizim kızları seviyor, bir sürü kedi takılıp oynuyorlartatıle gıderken falan napıyosunuz yanınızda goturuyosunuz dımı bende alıcam kedı ya soyle sevgı dolu bı kedış ıstıyorum