• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş yürüyen arkadaş, lütfen şeridine geç!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Hızlı yürüme şeridi!
fft107_mf6350373.Jpeg

05/11/2015 13:43
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL - İngiltere’de Argos mağazalarının gerçekleştirdiği bir araştırmanın halkın %47’sinin “yavaş yürümek zorunda kalmanın” alışveriş yapmanın en sinir bozucu kısmı olduğunu düşündüğünü ortaya çıkartmasının ardından Liverpool kentinin merkezinde bir “hızlı yürüme şeridi” açıldı.

Bu alan sayesinde alışverişlerini hızlı ve efektif bir biçimde halletmek isteyen Liverpoolluların yavaş yürüyen, kaldırımda telefonla konuşan, vitrinlere baktığı için yavaşlayan ya da sadece öylece durup yolu işgal eden kişilerle muhattap olmak zorunda kalmayacağı belirtildi.

“Hızlı yürüme şeritleri” ile ilgili yapılan anketlerde bu çözüme en çok ilgi gösteren kitlenin gençler olduğu gözlemlendi. Anketlere katılan gençlerin %69’u projeyi desteklediklerini söylerken, 55 yaş üstü alışverişçilerin sadece %37’si projeye destek verdiklerini belirtti. (Hürriyet)

http://www.radikal.com.tr/hayat/hizli-yurume-seridi-1466648/

Evet yürüyen Merdivende yürümeyen insanlara gıcık oluyorum o an. Çok yavaşççünkü o merdivenler. Aslında doğrusunu onlar yapıyodur adı üstünde merdiven yürüyecek ama çok yavaş gerçekten. Konuya gelince de mantıklı olmuş. Kullanan insanların işine yararsa çoğaltılabilir hatta bunlar

Bende insanların asansör merakını anlamıyorum bebek arabasıyla yada yaşlı olanların en çok ihtiyaç duyduğu asansör için çok beklediğimi biliyorum bizde olsa tercih edilmez gibi :KK51:

Evet yürüyen Merdivende yürümeyen insanlara gıcık oluyorum o an. Çok yavaşççünkü o merdivenler. Aslında doğrusunu onlar yapıyodur adı üstünde merdiven yürüyecek ama çok yavaş gerçekten. Konuya gelince de mantıklı olmuş. Kullanan insanların işine yararsa çoğaltılabilir hatta bunlar

ben dibe yapışıp yan duruyorum arkamdaki popomla yüzyüze gelmek zorunda kalmasın diye:KK48: geçmek istiyorsa da geçiyor tabii

Ben yavas yurumeyi severim. Hizli yurumekten nefret ederim. Tadini cikara cikara yururum. Elimde de kahve guzel olurdu ama icemiyorum :-)

Ben yavaş yürüyenlere sinir olurum yav:KK53:
Mesela bütün yolu arkadaslariyla doldurup sohbet ederek gecenlere. Hayir yer de yok ki aradan sıvısayim. Musade eder misiniz diyince de tip tip bakiyorlar bir de:KK45:

Son düzenleme:
Back