- 30 Ekim 2007
- 552
- 26
- 42
- Konu Sahibi Karxixnca Kxixz
.............................................................................................................
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar pazartesi inşallah yumurtam toplanıyor çarşambaya transferim olur doktorum en büyüğü 20mm lik yumurtalarıma zarar gelmemesi için hoplayıp zıplama dedi ama ben kilolu olmama ragmen zıpırın biriyim bir türlü aklımda tutamıyorum bunu söylediği günün sabahı koşarak otobüse yetiştim allahtan yumurtalarımı kırmamışım inşallah bir koli yumurta toplayacaklar şaka bir yana kızlar kasıklarım müthiş agrıyor yumurtalar baskı yapıyor galiba sizde de olmuşmuydu
kızlar pazartesi inşallah yumurtam toplanıyor çarşambaya transferim olur doktorum en büyüğü 20mm lik yumurtalarıma zarar gelmemesi için hoplayıp zıplama dedi ama ben kilolu olmama ragmen zıpırın biriyim bir türlü aklımda tutamıyorum bunu söylediği günün sabahı koşarak otobüse yetiştim allahtan yumurtalarımı kırmamışım inşallah bir koli yumurta toplayacaklar şaka bir yana kızlar kasıklarım müthiş agrıyor yumurtalar baskı yapıyor galiba sizde de olmuşmuydu
canım inşallah yeteri kadar ve kaliteli yumişlerin toplanır.. az kalmış zaten..:))kızlar pazartesi inşallah yumurtam toplanıyor çarşambaya transferim olur doktorum en büyüğü 20mm lik yumurtalarıma zarar gelmemesi için hoplayıp zıplama dedi ama ben kilolu olmama ragmen zıpırın biriyim bir türlü aklımda tutamıyorum bunu söylediği günün sabahı koşarak otobüse yetiştim allahtan yumurtalarımı kırmamışım inşallah bir koli yumurta toplayacaklar şaka bir yana kızlar kasıklarım müthiş agrıyor yumurtalar baskı yapıyor galiba sizde de olmuşmuydu
kızlar biliyormusunuz on yedi yumurtam olmuş fakat overlerim çok şişmiş yani karında ohss olabilir diye bütün embriyoları donduracaklar ya haziranda ya temmuzda transfer olacak diamond senin dondurulmuş embriyo ile oldu bebegin ama benim bildiğim dondurulmuşta şansım azalıyor
ayrıca kim ne derse desin kızlar ben yumurta toplanınca çok acı çektim ilkindede şimdide agrı eşiğim çok düşük diye doktoru uyarmıştım ama ciddi agrım oldu bir de bol bol uyudum allahtan hafif anestezi uyguluyorlar yoksa ben üç gün uyanamazdım
çok sevimdim 17 yumişeeee dikkat et kendine
hakaten Çok ağrımı oluyor ya yumişler topalnırken benımde ağrı eşiğim çok düşüktür.. zaten rahim kanalımda darlık var aşılama Bie Zor Geçiyor Zor oluyorrrr
tamamen nie uyutmadılar senı cnm ya Nerde yaptırıyorun tüpbebişi Sen ?
kızlar biliyormusunuz on yedi yumurtam olmuş fakat overlerim çok şişmiş yani karında ohss olabilir diye bütün embriyoları donduracaklar ya haziranda ya temmuzda transfer olacak diamond senin dondurulmuş embriyo ile oldu bebegin ama benim bildiğim dondurulmuşta şansım azalıyor
ayrıca kim ne derse desin kızlar ben yumurta toplanınca çok acı çektim ilkindede şimdide agrı eşiğim çok düşük diye doktoru uyarmıştım ama ciddi agrım oldu bir de bol bol uyudum allahtan hafif anestezi uyguluyorlar yoksa ben üç gün uyanamazdım
brüksel kadın saglıgı merkezinde uyudum fakat uyanınca agrım çok oldu on yediden 12 sinde folikül çıkmış gidişat iyi nefes almakta zorlanıyorum bu ohss çok tehlikeliymiş e_2 4500 üzerinde ve 20 folikül varsa tedavi sonlandırılmalı yada embriyolar dondurulmalıymış