• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yavaş yükselen beta Hcg

ipekmila

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba . 10 Aralık beta değerim 25
12 Aralık 43
14 Aralık 91
16 Aralık 204
20 Aralık 716 buraya kadar artış minimum %88 ilerliyordu
22 Aralık 867
24 Aralım 868
26 Aralık 915
Bir anda artış nasıl böyle düşme eğilimine girdi anlamış değilim. Doktorum dış gebelik bulgusu yok dedi . Göğüs hassasiyeti , göğüste damarlanma , kaşık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum . Progesteron 11 çıktı .

Merhaba . 10 Aralık beta değerim 25
12 Aralık 43
14 Aralık 91
16 Aralık 204
20 Aralık 716 buraya kadar artış minimum %88 ilerliyordu
22 Aralık 867
24 Aralım 868
26 Aralık 915
Bir anda artış nasıl böyle düşme eğilimine girdi anlamış değilim. Doktorum dış gebelik bulgusu yok dedi . Göğüs hassasiyeti , göğüste damarlanma , kaşık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum . Progesteron 11 çıktı .
Merhaba,hayırlısı olsun inşallah gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder. Başlarda betanız çok güzel artmış. Ancak son 4 testiniz biraz sıkıntılı gibi görünüyor. Kimyasal gebelik olacağını sanmıyorum çünkü kimyasalda beta bu ladar artmaz. Ama bende dış gebelik şüphesi uyandırdı. Benim daha önce başıma gelmedi ama kuzenimin başından geçmişti. Ve uzun sürede anlaşıldı maalesef dış gebelik olduğu. Hatta bu sürede kürtaj bile olmuştu boşuna. Kürtajdan sonra da tekrar beta arttı ve azaldı. Yanlış anımsamıyorsam 1500 lere kadar çıkmıştı ama sonra yine bu şekilde düşüşe geçmişti. Betası hep 800-1200 civarında çıkıp iniyordu.Bence kan tahlili vermeye devam edin ve doktorla irtibatınızı kesmeyin.

Cevabınız için teşekkür ederim . Ben de forum sayfalarını hep okudum dış gebelikte baştan itibaren düzensiz artıyor sanki . Benim sonradan artış değişmeye başladı . Kanama vb de yaşamıyorum ama hala hiçbir şey belli değil . Beta 1000 olunca tüplerde görünebilir mi acaba ? 8 ayda 3. Gebelik kaybım olacak . Bir tane 7 yaşında kızım da var

Back
X