- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
-
- Konu Sahibi Shiningstars
Bana değer vermiyor diyemem veriyor biliyorum ama son zamanlarda sanki o gitti baskasi geldi yerine.... Bilmiyorum napicagimiBen olsam bana deger vermeyen bi erkekle kendimi yormazdim.
Belki duzelir diyede hemen ayrilin diyemem.
Ama annemin cani soz konusu.
Annenin uzulmemesi gerekir.
Uzgunum ama dolambacli olarak o erkek senin annenin omrunu azaltiyor.
O seni uzuyo, sen agliyosun uzuluyosun annenide uzuyosun.
Uzulmek olabilicek en kotu sey kanser hastasi icin.
Bir gun gelicek senin su an deliler gibi sevdigin adam bi yabanci olacak.
Sence o yabancinin yuzunden annenin omrume torpu gibi isledigine uzuleceksin.
Ama is isten gecmis olucak.
Evet anneme belli etmemeye calisiyorum ama bi yerden sonra anliyo. Yüzüm gözüm sis kalktim ayri olduğumuz ilk sabah yataktan cikmak istemedim annem sorunca geç kalktigim için boyle oldu biseyim yok falan dedim. Ama ben boyle daha çok kiriliyorum hic mi düşünmüyor ya bu kiz kotu bi dönemden geçiyor biraz ben alttan aliyim diye hic mi dusunmuyorDengesiz birisi galiba yapıp pişman olanlardanne kadar üzülsende kırılsanda annene belli etmemeye çalış canım moral çok önemli sonuçta
Bana değer vermiyor diyemem veriyor biliyorum ama son zamanlarda sanki o gitti baskasi geldi yerine.... Bilmiyorum napicagimi
Onu en iyi sen bilirsin düşüncesiz ve bencil demek ki diğer hemcinsleri gibiEvet anneme belli etmemeye calisiyorum ama bi yerden sonra anliyo. Yüzüm gözüm sis kalktim ayri olduğumuz ilk sabah yataktan cikmak istemedim annem sorunca geç kalktigim için boyle oldu biseyim yok falan dedim. Ama ben boyle daha çok kiriliyorum hic mi düşünmüyor ya bu kiz kotu bi dönemden geçiyor biraz ben alttan aliyim diye hic mi dusunmuyor
Artik o 3 tanecik olumlu şeyi dahi bulamiyorum onda. Konuşuyoruz su an ağlamaktan krize giricem burda yazdim geçmedi mi sinirin dedim sonra döktüm bütün icimi o da ozledigimden boyleyim dedi. Ben de "senin beni kirmak icin hep bi nedenin olurken ben en kotu animda bile seni yanimda istiyorum. Bana da Aferin." yazdim. Var mi boyle birşey ya. Özledim ben onu o zaman ters davranabilirim. Bu ne ya.....Konusmayi denesn bi?
Neden boyle naptigini sor.
Ama cumleye soyle basla. Bi konu hakkinda konsmak istiyorum senle ama senden rica ediyorum lutfen sozumu kesme.
Senden hesap sormak yada kizmak degl amacim. Seni seviyorum ben gibisinden devam et. Beni on yargisiz yorumsuz dinle olurmu...
Bu taktik aslinda seye benzer; vazoyu kjran cocugun; anne bisy diycem ama once soz ver kizmiycagina tamammi? Boylelikle anne hep bi kontrollu sekilde tepkisini gosterir.
Komunikasyonda 4 adim vardir.
1. Sorun ne? Ne konuda memnun degilsin? Neyi yanlis yapiyor karsi taraf?
2. O bunu yaptiginda sen kendini nasil hissediyosun?
3. Ne yapmasinj isterdin?
4. Bunu yaptiginda nasil hissederdin kendini?
Bu listeyi sira sira git.
Ve sunuda unutma.
Mutlu bi birlikteligin formulu; 1 hatasini yuzune vurmadan once 3 tane olmak uzere olumlu bisy soylemek karsi taraf hakkinda.
Artik o 3 tanecik olumlu şeyi dahi bulamiyorum onda. Konuşuyoruz su an ağlamaktan krize giricem burda yazdim geçmedi mi sinirin dedim sonra döktüm bütün icimi o da ozledigimden boyleyim dedi. Ben de "senin beni kirmak icin hep bi nedenin olurken ben en kotu animda bile seni yanimda istiyorum. Bana da Aferin." yazdim. Var mi boyle birşey ya. Özledim ben onu o zaman ters davranabilirim. Bu ne ya.....
Yazdiginiz çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Bundan sonra inceldigi yerden kopacak evet.Bak canım, senin annen çok ağır hasta, allah tez zamanda şifa versin. Hem annen hem senin için çok zor bir durum bu haliyle gergin ve üzgünsündür. Senin biraz yatıştırılmaya ve morale ihtiyacın var, güçlü durmaya çalışıyorsun bundan eminim. Erkek arkadaşın ise bir araba olayından dolayı sana çatıyor.
Senin annenin hastalığı ve senin haleti ruhiyen mi daha önemli yoksa ona verilmeyen araba anahtarı mı? Sen neleri kaldırıyorsun ama beyefendi bir hayır cevabını kaldıramıyor, üstelik mevzunun seninle alakası yok!
Sen söyle şimdi, herşeye rağmen herşeye hakim olan sen mi daha güçlüsün yoksa en ufacık şeye sinirleri bozulan erkek arkadaşın mı?
Tabiiki sen güçlüsün. Sözün özü bu çocuk sana ne kadar değer veriyor olursa olsun zor durumlarda yanında olabilecek, serin kanlı öfkesini veya üzüntüsünü kontrol edebilecek bir tip değil. Yaşı henüz çok genç ama sanıyorum ailesi buna pek sorumluluk vermemiş ki hayatın insanları ne kadar ciddi sorunlarla karşılaştırabileceğinden bihaber.
Velhasıl, inceldiği yerden kopsun. Kimsenin seni üzmesine izin verme.
SANA VARYA HELAL OLSUN TÜY ÜRPERTİCİ BİR YORUM OLMUŞ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUMBen olsam bana deger vermeyen bi erkekle kendimi yormazdim.
Belki duzelir diyede hemen ayrilin diyemem.
Ama annemin cani soz konusu.
Annenin uzulmemesi gerekir.
Uzgunum ama dolambacli olarak o erkek senin annenin omrunu azaltiyor.
O seni uzuyo, sen agliyosun uzuluyosun annenide uzuyosun.
Uzulmek olabilicek en kotu sey kanser hastasi icin.
Bir gun gelicek senin su an deliler gibi sevdigin adam bi yabanci olacak.
Sence o yabancinin yuzunden annenin omrume torpu gibi isledigine uzuleceksin.
Ama is isten gecmis olucak.
SANA VARYA HELAL OLSUN TÜY ÜRPERTİCİ BİR YORUM OLMUŞ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM