yavas yavas intihara dogru...

Ne güzel bak bir gün bile neleri değiştirdi. Ya dün bir hata yapmış olsaydın, bugünü göremeyecektin.

Bu kadar kadın dili döndüğünce, kendine ne iyi geliyorsa sana onu sunarak yardımcı olmaya çalıştı. Allah diyen oldu, dua diyen oldu, kendi hikayesini anlatan oldu. Bir kişiye odaklanma, insan en çok kendine benzeyene kızarmış. Kimbilir ne sebeple sana saldırdı. Sen kendine odaklan, geleceğine odaklan. Kurtuluşun orada çünkü.

İnsan ailesini seçemiyor ne yazık ki, ama kendi ailesini kurabiliyor seçtiği kişilerle. Herkesin problemi kendi hayatının kontrolünü ele almaması bence. Siz başarmışsınız, daha fazlasını da yapabilirsiniz. Umarım bugünleri hatırlayıp neler başardığınızı düşünerek kendinizle gurur duyacağınız günler de gelir.

Lütfen iş yok ki deme canım. Bir kaç yere başvurmakla iş bulamazsın bir çok yere başvur. İş ayrımıda yapma bence bu devirde kimsenin öyle bir lüksü yok. Mutlaka bir işe girip çalışmalısın, seni hayata bağlamalı işin. Evde boş oturup hayatm çok kötü demekte insanı depresyona sokar. Herkes bu dünyada birşeylerle sınav oluyor. Allah diyor ki size ailenizden düşman olanlar vardır onlardan sakının. Yani bu bir imtihan kimi ailesi ile kimi hastalık ile kimi başka birşey ile imtihan oluyor. Ben dua edince çok rahatlıyorum, sen inanmıyorum diyorsun ama bence sıkıntılarından dolayı bir iman kaybı olmuş sende. Hayata tutunmalısın, mutlaka iş bulmalısın canım unutma para kazanırsan özgür olursun, istediğini yapabilme imkanın olur hem saatlerce evde oturmak zorunda kalmazsın. Bir an önce iş bul ne iş olursa olsun, seçici olma ilerde seçici davranırsın iş konusunda.

konu sahibinin konusunu fazla katletmek istemedim.
Ben de merak ettim. Almanya'ya gitmek için dil sınavı bekliyordunuz değil mi?

Konu sahibesinden özür dileyerek sizin hikayenize bir yorum yapmak istiyorum. Bebekler anne karnındayken bile yaşananlardan etkileniyor. Siz doğumunuzda yaşanan hayal kırıklığını veya kan kaybınızı hatırlamadığınızı zannediyorsunuz ama hepsi bilinçaltınızda kayıtlı. Tüm bunlara rağmen yaşamınızı düzeltmiş olmanızdan dolayı sizi kutluyorum. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Evet öyle bir yere de basvurmustum ama haber bekliyorum hem para sorun değil ya biraz iyi gelsin is huzur bulayim yeter. Çok tesekkur ediyorum :)

Tek degilsin ki ailesinin bic bir faydasi olmadigi gibi birde psikolojik baskiyla yildirdigi mutsuz ettigi bi cok insan var kac yasina gelmissin kendi yolunu cizersin ise girersin evlenirsin elbet yarin bi gun ataman yapilir cok dolmussun herkesin acisi derdi kendine en buyuk gelir onun icin dert etme filan demicem sadece suna inan hersey ters gidiyosa ve sabrin kalmadiysa bilki allah siniyodur seni ve mutlu gun gormen cok yakindir

evet dil sınavı bekliyordum ama geçemedim maalesef zaten hakkını vererek çalıştım diyemem.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hayat bütün insanlar için iyi olur umarım

ben geçmişi aklıma çok nadir getiririm böyle depresif olduğum anlarda. konu sahibindede bunu söylemek istedim her şey biyere kadar polyannacı olmaya çalışıyorum mesafe bizim aşkımızın gücünü ölçmek için falan diye

senin adına çoook çook sevindim umarım her şey çok güzel olur hayatında

Güneş doğmadan birkaç dakika öncesi gecenin en karanlık saatleridir. Umarım senin de güneşin doğar ve inancına da, huzuruna da kavusursun. Ama şunu unutmamak lazım, burası mutlu olma yeri değil. Evet elbette mutlu ve huzurlu olmak istiyoruz ve aslında bazen ben de ölsem de kurtulsam diye düşünüyorum (ama çocuklarım var) sonra kendime geliyorum. Buradaki sorunlar gelip geçici. Ve aslında tum uzuntulerimiz bakış açımızdan kaynaklanıyor. Mutlu olmayı öğrenmeyi diliyorum. Ve sonsuz mutluluğun cennette olacağını idrak etmeyi.

Ama ben sana su an çok üzüldüm, neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…