- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
Ne güzel bak bir gün bile neleri değiştirdi. Ya dün bir hata yapmış olsaydın, bugünü göremeyecektin.Kızlar ben eve yeni geldim kendimi denemek için girfigim KPSS alan bilgisi sınavım iyi geçti hani bu sene olmasa bile biraz çalışmayla seneye kazanacaimdan eminim. Hepinizin yazdıklarını okudum bazısı kanimi dondurdu hele su intihar et diyen bayan. İste boyle insanların yüzünden toplum yeni ateist deist veya agnostikler kazanıyor. Dininizi böylesine cirkinlestiren insanlar yüzünden . bana kalırsa fazla günah işlemeden siz intihar edin.
Onun dışında hepiniz çok iyi şeyler yazmissiniz mesajlar da geldi. İnanır misiniz bilmem ama kendimi çok daha iyi hissediyorum dune gore. Daha güçlü gibiyim sanki. Bana kendimi iyi hissettirdiginiz için çok tesekkur ederim size. :)
Bu kadar kadın dili döndüğünce, kendine ne iyi geliyorsa sana onu sunarak yardımcı olmaya çalıştı. Allah diyen oldu, dua diyen oldu, kendi hikayesini anlatan oldu. Bir kişiye odaklanma, insan en çok kendine benzeyene kızarmış. Kimbilir ne sebeple sana saldırdı. Sen kendine odaklan, geleceğine odaklan. Kurtuluşun orada çünkü.