- 1 Aralık 2010
- 723
- 2
- Konu Sahibi rose_of_vova
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce tvde reklamını izledim heycanla buraya koştum bende sormak için ama kimse yok sanırım :/ 2 hafta olmuş konu açılalı kimse yok mu kullanan bilen. canım sen 2 haftadır kullanıyomusun bunu etkisini gördün mü
aynen bende tvde reklamını gördüm ama arkadaşlar biriniz markette gördüm demiştiniz fiyatı ne kadar acaba ben baktım ama bulamadım bi ara da eczaneye bakıcam kullandıktan sonra burdan haberleşelim inşallah işe yarayan bişi olur bioblas genelde etki gösteren bi ürün ama...
merhaba kızlar
ben gecen gün markette reyonda bioblas şampuan almak için bakarken bu ürünü gördüm .. Yavaş uzayan saçlara özel sarmaşık özlü bioblas ı gördüm ve denemek için aldım. aranızda kullanan var mı bu ürünü saçlarımın uzamasını istiyorum ve yıpranmasının azalmasını istiyorum. ürün bu :
http://img.haberler.com/haber/539/uzun-saclara-kavusmak-bioblas-ile-artik-mumkun-3867539_104_o.jpg için Google Görsel Sonuçları
Bu ürün 2 si 1 arada yani kremli, içinde kerm barındıran şampuanlar saç döküyor sende öyle birşey oldumu bilgilendirirmisin bizleri canım ?
Ben 9.90 tl'ye aldım arkadaşlar.
Bilmiyorum reklama girer mi gratis'ten aldım.