- 25 Ekim 2015
- 9
- 1
- 36
- 41
- Konu Sahibi Bitkiselhatun
erkek kardeşim sevgilisine yatta evlenme teklifi etmek istiyor. kendisi araştırma ve pazarlık konusunda pek bir beceriksiz olduğu için konuyu ben ele aldım :) bilgisayar başında uzun bir araştırma yaptım ve evlenme teklifi organizasyonları düzenleyen şirketleri inceledim. bir çoğu web sitelerinde sadece hikaye anlatıp fiyat konusuna hiç değinmemiş. bu da insanda bir güven sorunu ortaya çıkmasına neden oluyor. yat kiralama fiyatları, menüler ve ekstra hizmetler için talep ettikleri tüm ücretleri yazmışlar. ekonomik bir yat için yemek menüsü ve lazer gösterisi dahil fiyatlar 1600 TL'den başlıyor, daha lüks yatların fiyatları 3500 TL'ye kadar çıkıyor. lüks yatlar çok pahalı ama düşük bütçe ayırarak kötü bir yat kiralamak da istemiyorum. aranızda yat sahibi tanıdığı olan varsa ve lüks bir yatı daha uygun fiyatlara kiralama imkanı sunabilirse çok memnun olurum.. tarih olarak şubat sonu gibi düşünüyor yani biraz daha vaktimiz var. konu hakkında bilgi sahibi olup yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: