yatmadan önce ne düşünürsün?

yatmadan önce ne düşünürsün?

o gün ne olduysa onu sevgilimi sorunlarımı sağlıgımı ailemi bir gün sonrayı dahada sayarım :) sonuç genelde başağrısı ve uykusuzluk oluyor o yüzden cok düşünmeyin yada şöyle diyim güzel şeyler düşünün :)

Malesef aklima hic birzaman olumlu seyler gelmez, genelde yasanmis sIkIntilar gelir aklima, ta gecmise bile gittigim oluyor yani.. oyuzden elime telefonu aliyorum uykum gelene kadar, telefonu birakir birakmaz uyuyorum :31:

Malesef aklima hic birzaman olumlu seyler gelmez, genelde yasanmis sIkIntilar gelir aklima, ta gecmise bile gittigim oluyor yani.. oyuzden elime telefonu aliyorum uykum gelene kadar, telefonu birakir birakmaz uyuyorum :31:
uykumda şu rüyayı görsem diye isteğin oluyormu?

sadece uyku kaçsa iyi ruh saglıgı bozuluyor insanın bir zaman sonra bende artık tam uykum gelmeden yatmamaya çalısıyorum veya telefona sarılıyorum yada kitap okuyorum böylece dikkatimi dagıtıyorum :)

Eskiden dizi açar onu dinlerken uyurdum çünkü aklıma heo kötü şeyler geliyordu uykum kaçıyordu
ama Prens hayatıma girdikten sonra, ona ne kadar kızgın olsam bile onu düşünürüm, şıp diye uyurum :16:

dua eder ve sıkıntılı günlerin geçeceğini hayal edip planlar kurarım..

yarın için yapacağım işlerin hangi vakitte yapacağımı hesap ederim..

sabaha kadar deliksiz bir uyku uyumayı diler ve uyurum ...

Kapıyı kilitledim mi acaba?Yarın akşama ne yemek yapsam,telefonumun alarmını kurmuşmuydum,yarın hava yağmurlu olacak mı acaba diye düşünürüm.................:1::1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
evlenmeden önce çok hayl kurardım yatmadan önce.
ama evlendikten sonra hiçbirşey düşünmüyorum hemen uyuyorum..bazen seviniyorum buna kafam rahat diye.bazende üzülüyorum hayatım sıradanlaştı diye.ama hatta yatağa gitmeden kanepede başlıyorum uyumaya.
yatağa nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.

Sabah kalkıcam,hangi işten başlasam ilk neyi yapsam,evimin şurası kirli burası kirli,şu gün şuraya gitsem..yarın hangi yemeği yapsam :) evlenmeden önce bunları düşünceğim aklımın ucundan geçmezdi yahuu :) bazen diyorum bu benmiyim noldu bana :)

Back