yatmadan önce limon+sarımsak+bal

zynmhm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
527
418
123
34
Ankara
bugün Dr.Murat Topoğlu nun olduğu bir program izledim kızlar. gece yatmadan önce yarım limon u sıkıyoruz. içine 2 diş sarımsak rendeliyoruz ya da küçük küçük doğruyoruz. biraz böyle bekliyor ki sarımsağın özü çıksın. üzerine de yarım bardak ılık su ekliyoruz. isterseniz bir tatlı kaşığı bal ekleyebiliyoruz. gece yatmadan önce içip yatıyoruz. daha önce duymamıştım bunu hiç. limonun kilo verdirici etkisini biliyoruz. sarımsak da öyle. ben sabah limonlu su içiyorum çok faydasını gördüm. bunu da deneyeceğim. bir fark olacak mı daha hızlı kilo verecek miyim bakalım. daha önce duyup deneyen var mı.bir de sizlere sormak istiyorum. akşam yatmadan limon sabah limonlu su bir sorun olur mu acaba.

bir de 1 haftada 3 kilo vermek için bir diyet verdi. güzel bir diyet ben buna benzer bir diyeti pazartesiden beri yapıyorum. 93.8 başladım. bugün 91.1 dim. sabah limonlu su içmemin de faydası çok. daha önce de yaptım diyet. 10 günde 5 kilo verdim.97.7 den 92.7 y düştüm. sonra 20 gün hiç veremedim. hafta sonu yedim yedim yedim :) ama bayagı yedim. :) p.tsi 93.8 gördüm tartıda. sabah limonlu suyla diyete tekrar basladım bugün 91.1 dim. bilmem şişkinlik mi indi 1 hafta sonra yine kilo vermem durur mu bilemem ama sabah aç karna limonlu su da çok faydalı bence. diyeti de paylşacagım ama bu başlıkta mı paylaşmalıyım diyet listeleri sayfasında mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…