• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatmadan önce deneyin... Sabah elleriniz yumuşacık olsun!!!

travon

KAÇ YENİLGİ VAR ÖMÜRDE???
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
113
1
96
İstanbul
arkadaşlar bunu akşam bizzat kendim denedim ve ellerim harika oldu. ellerim okadar kötü çatlamış ve kurumuşki berbattı yani anlataman bide sürekli nemlendirici kullanmama ragmeen düzelmiyodu.
yaptıgım şey şu: bir kabın içine sıcak su( ellerinizin dayanacagı kadar)yarım limon suyu,halis zeytin yagı 1 tatlı kaşıgı,birz nemlendirici(ben avonunkini kullanıyorum)sıktım ellrimi 10dkk beklettim arada masaj yapıp ovdum, sonra ılık su ve saf el sabunu ile yıkadım kuruladım. son olarak bolca vazelin sürüp çorap geçirdim ve yattım
gerçketen yumuşacık oldu çatlaklar azaldı bembeyaz oldu:dance: deneyip sizde görmelisiz. hiç pahalı kremlere para harcamaya değmez. bunu 1 hafta yatmadan denemeyi düşünüyorum bana çok iyi geldi benden size tavsiye:1rolleyes:

Hmmm.. bak bunu denemem lazım.
Ben de sürekli nemlendirici kullanıyorum ama bana mısın demiyor.
Özellikle soğuktan mıdır nedir bir koyulaşma oldu son aylarda, umarım iyi gelir.
Akşam hemen deneyeceğim ama çorap giyip yatamam, çok sıkıntılanırım gece, yine de deneyeceğim.
Yazarım sonucu. Sağolasın.

çorapla yatmak mı ? cnm ben ayağım donsada ayağımda bile çorapla yatamazken ellerimi hiç kapatamam sıkıntılı kadınımdır :1no2:
ama netrugune el kremini bulduğumdan beri hiç bişikayetim kalmadı fiatı çok ta diil buda benden tavsiye olsun suyada dayanıklı süper bi krem :lepi:

Hmmm.. bak bunu denemem lazım.
Ben de sürekli nemlendirici kullanıyorum ama bana mısın demiyor.
Özellikle soğuktan mıdır nedir bir koyulaşma oldu son aylarda, umarım iyi gelir.
Akşam hemen deneyeceğim ama çorap giyip yatamam, çok sıkıntılanırım gece, yine de deneyeceğim.
Yazarım sonucu. Sağolasın.

bendede çatlaklardan dolayı kararma olmuştu beyaz tenli olmama regmen ellrim karardı bu formul çok iyi geldi şimdi bakıp bakıp mutlu olyyomsositososito çoraba gelşnce vazelin çok yaglı oldudgndan gece bulaşabilr ben sabaha karşı çıkardım valla ama pamuklu eldivende kullanabilrisiniza.s
şimdiden kolay gelsin deneyn arkadaşlar sonucu yazarsa çok memnun olrumm:1rolleyes:

çorapla yatmak mı ? cnm ben ayağım donsada ayağımda bile çorapla yatamazken ellerimi hiç kapatamam sıkıntılı kadınımdır :1no2:
ama netrugune el kremini bulduğumdan beri hiç bişikayetim kalmadı fiatı çok ta diil buda benden tavsiye olsun suyada dayanıklı süper bi krem :lepi:

Ben de aynısını kullanıyorum ama biliyo musun niyeyse benim ellerim bunu sürdükten sonra böyle yapış yapış kalıyor gibi... az da sürsem aynı çok da sürsem..silsem de.. anlamadım vallah. :uhm:

Bu arada belki parmaksız eldiven olabilir... bi ihtimal bi kaç saat tutarım elimde bilmiyorum. Nihayetinde menopozlu kadınım ben ya saçım bile fazla geliyo geceleri bazen. kaydirigubbakcemile3

vazelın ve eldıven ıse yarıyor bende ara sıra yapıyorum.turkıyeden gelırken lapıdakın el kremını almıstım cok etkılı tırnaklarada ıyı gelıyor fıyatıda 5-6 ytl cıvarında ıdı.

bepathen de süoer bol bol merheminden sürüp eldiven ,çorap ..vs. geçirip bekleyin bir kaç gün içnide çok yumuşak olur elleriniz ..ayaklarda da topuk sertleşmesi için falan çok başarılı olduğuınu düşünüyorum..

bepathen de süoer bol bol merheminden sürüp eldiven ,çorap ..vs. geçirip bekleyin bir kaç gün içnide çok yumuşak olur elleriniz ..ayaklarda da topuk sertleşmesi için falan çok başarılı olduğuınu düşünüyorum..
buzdevri cnm sen sadecemi bepanetn sürüyp bekletiyon. gece yatarkenmi yoksa gündüz sürüp biraz bekletiyon.
bepanteni başka şeyler için çok kulluandım yanıklarda mesala ama elime pek sürmem ayaklarıma da hiç yaniii:sm_confused:

boyle şeylerı daha once yapıyordum ama zaman ayırmak lazım bıde elleri boyle sıkıntılara gelemıcek arkadaslarımız var kesınlıkle her keze gonul rahatlıyla tavsıye etcem krem lapitak cok krem denedım ama bu krem mukemmel ellerınız pususuz ve yumsacık ayrıca bı bakım gerek yok aynı urunun ayak bakımı için olanıda var ustelık ve cok uygun herkezı bıkere denemesı gerektıgını dusunuyorum ve farkı ılk kullanımda kolayca hıssedebılırsınız.

Ne varsa dogal yöntemlerde var :) Bende denicem bunu mutlaka, özellikle soguk havalarda..

Bende gece yatmadan ellerimi yıkar ve nemli iken krem sürerim.
Nemli olunca kremi daha fazla cilde hapsediyor.
Birde bunu deneyeyim, tavsiyen için teşekkürler canım.. a.s.

arkadaşlar bunu akşam bizzat kendim denedim ve ellerim harika oldu. ellerim okadar kötü çatlamış ve kurumuşki berbattı yani anlataman bide sürekli nemlendirici kullanmama ragmeen düzelmiyodu.
yaptıgım şey şu: bir kabın içine sıcak su( ellerinizin dayanacagı kadar)yarım limon suyu,halis zeytin yagı 1 tatlı kaşıgı,birz nemlendirici(ben avonunkini kullanıyorum)sıktım ellrimi 10dkk beklettim arada masaj yapıp ovdum, sonra ılık su ve saf el sabunu ile yıkadım kuruladım. son olarak bolca vazelin sürüp çorap geçirdim ve yattım
gerçketen yumuşacık oldu çatlaklar azaldı bembeyaz oldu:dance: deneyip sizde görmelisiz. hiç pahalı kremlere para harcamaya değmez. bunu 1 hafta yatmadan denemeyi düşünüyorum bana çok iyi geldi benden size tavsiye:1rolleyes:

canım benim ellerimin genelde sorunsuz oldukca yumuşak bir yapısı vardır,nivea soft kullanırım sürekli ,fakat biara avon el kremi kullandım aman allhım ellerim resmen kurumuştu bilmiyorum sen ne dersin ama bunu senle paylaşmak istedim (AVONMU ASLAAA)a.s

canım benim ellerimin genelde sorunsuz oldukca yumuşak bir yapısı vardır,nivea soft kullanırım sürekli ,fakat biara avon el kremi kullandım aman allhım ellerim resmen kurumuştu bilmiyorum sen ne dersin ama bunu senle paylaşmak istedim (AVONMU ASLAAA)a.s

paylaştıgın için ssaol cnmda nasıl olmuş anlamadım :sm_confused:acaba kullandıgın ürün sakın bozuk olmasın inanki ben 2 sene öncesini kadar kullaamdıgım el kremi yoktu avon temsilcisi olduktan sonra glesrinli el kremi kullamaya başladım ve artık başkada bişey kullamam acaba hangisi kullandın merak ettm tam olarak ismini yazarmısın belki daha iyi anlarım.
herkese nice seneler yumuşacık eller , önce saglık mutluluk gerisi size kalmışşkaydirigubbakcemile2

bende arada sertleşiyor gibi oluyor hiçç suya muya sokmuyorum direk her hangi bir kremle avon dove bolca kremleyip eldivene geçiriyorum eldivende miss gibi kokuyor ellerde kaymak gibikaydirigubbakcemile3

Back