Yatırım öneri

Evet yardımcı olabilirseniz çok sevinirim bir iki senelik yatırım olarak düşünüyorum :) sonra bozdurup tekrst bankaya yatırıp ev parası biriktirmeye çalışacağım 5 6 sene içinde hedefim ev alabilmek yani yaklaşık 350 bin biriktirmek
İnşallah hedefinize çabucak ulaşırsınız canım yani isterseniz saray bölgesinde arsa araştırabilirsin İstanbula çok yakın olduğu için yavaş yavaş değerleniyor genelde 30-40 binlik arsalar oluyo çokça. Aklına takılan sorular olursa istediğin zaman yazabilirsin bana.

Arkadaşlar üst üste konu açıyorum kusura bakmayın. Düğün takılarına kv kp gözünü dikmiş durumda bankada durduğu sürece bir şekilde almaya çalışacak ve elimizde bişey kalmayacak şu an 36 bin kadar var 6 binini ona versek bile 30 bine ne yapabilirim ki kadın dokunmasın yani arsa gibi bişey mantıklı olur mı bilmiyorum o parayla yatırım için araba alsak bile eşim çok iyi bilmiyor araba kullanmayı ni de arabanın masrafı da çok fazla olur bir tavsiyeniz var mı aklıma bişey gelmiyor
Ben arsayı tavsiye ederim,kaybolmaz çalınmaz ve kat kat değerlenir,her paraya göre de bulunur;)

Kesinlikle arsa diyorum bende evlendikten sonra bileziklerimi satıp babama arsa aldırmıştım 30 bindi bir sene sonra 75 bine sattık:KK76: tabi babam arsa alıp sattığı için anlıyordu bu işten hiç zarar etmedik o yüzden:halay:
Bence de.
Arsa asla zarar ettirmez,şu anda konu sahibi elindeki parayla arsa alsa 8 9 yıla kalmaz istediği evi aldırır o arsa.

Döviz en iyisi hazır düşüşe geçmişken al derim , amma velakin altınına göz diken bövizinide elinden alır
Ya araba ( ki ilerde zarar edersindeğerlenmez fiyat düşer) arsa, hobi bahçesi gibi bişiler ya da güvendiğin bir akrabana borç vermek amaç kv kp euaşamasın bozduramasın
Offff içim karardaı ya bir kv adayı olarak bu tarz yazıları okuyunca deliriyorum
Gençler yeni yuva kurmuş , ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyor destek olacağına bu nedir göz dikmek
Hemde gelinin takılarına yuh diyorum :(

Merhaba ; dip ne kadar yapar altın? Ayrıca ne zaman yükselir? Benim şu an 30binlik bir altınım var bozdurup arsa mı alsam diye düşünüyorum
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayın ancak yaptığım araştırmalara göre aralık sonuna kadar düşmeye devam edecek, 200 altını görür diyenler var. Şu an yapılacak son ama son şey altın bozdurmak. Nisan gibi sağlam bir yükseliş görürüz diye düşünüyorum. Çok acil paraya ihtiyacınız varsa ve terste değilseniz bozulabilir belki ama ben olsam hayatta bozdurmam, bozdurmuyorum da. Kanal finans'ta harika analizler var takip etmenizi öneririm Youtube'dan

Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak almayın ancak yaptığım araştırmalara göre aralık sonuna kadar düşmeye devam edecek, 200 altını görür diyenler var. Şu an yapılacak son ama son şey altın bozdurmak. Nisan gibi sağlam bir yükseliş görürüz diye düşünüyorum. Çok acil paraya ihtiyacınız varsa ve terste değilseniz bozulabilir belki ama ben olsam hayatta bozdurmam, bozdurmuyorum da. Kanal finans'ta harika analizler var takip etmenizi öneririm Youtube'dan
Tamam çok teşekkürler. Aciliyeti yok. O kanala da bakacağım

Altından şakın şaşmayın
elinizdekini avcunuzdakini altına yatırın paranıza para katın inşallah ......sonrada hosbess e bol bol hayır duası edin ....

Back
Yukarı