Yatırım için Buraya Bakın

Aysoho

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
207
8
Hepimiz evimizin ekonomisine faydalı olmak için çaba gösteriyoruz ve gerçekten zor. Parası olan için altın gerçekten en yararlı yatırım.Aşağıdaki yazıyı okumanızı tavsiye ederim.

Bazı müşterimizin “Hangi Altına Yatırım Yapalım” gibi soruları oluyor. Yatırım yapabileceğiniz altınlar hakkında bazı aydınlatıcı bilgiler vermeye çalışacağım. Öncelikle hatırlatmak istiyorum altın için bugün alalım yarın bozduralım kâr edelim düşüncesi yanlıştır. Altına yatırım yapacaklar uzun vadeli düşünmelidirler. Uzun vadeli yatırımlarda Altın mutlaka kâr sağlayacaktır. Uzun yıllara baktığımızda bu hep bu şekilde olmuştur. Ata altın, çeyrek altın, yarım altın, ziynet altın, 22 ayar düz bileziklerile yatırımlar yapmanız en mantıklıları olur. Ata altında tarih yoktur fakat diğer çeyrek, yarım ve tam altında tarih vardır. Yatırım olacağı için eski tercih etmeniz, alırken 1 2 YTL avantaj sağlayacaktır. Bu konuda kafanıza takılan başka sorular varsa buradan sorabilirsiniz.

Kaynak: Yatırım Altınları

bende uzun vadede kazndırdıgını düşünüyorum..33 lira iken almıştım gramı şuan 58 getiir bence guzel..