- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi buzmavileylak
kızlar yatırım tercihleriniz neler hangileri daha karlı bilenler yadımcı olursa hepbirlikte fikir paylaşalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gram altın nasıl oluyormaaşımı dolar olarak aldığım için dövizi yatırım amaçlı kullanmadım pek , zamanında vadeli hisse senedi banka araçlarını kullandım , iyi takip etmek lazım ama , param var ama sıcaklığını hissetmiyordum :) 3 yıl önce kapalıçarşıya gittim dolaşmaya , yanımda para var girdim bi dükkana sohbet ettik , nasıl birikim yaptığımını anlattım . oda kadınlar takmayı sevmese bile altının varlığını sever dedi ... altın almak kolaydır al at kenara unut demişti , eşimde gram altından yana aslında ama kuyumcunun konuşması daha samimi geldi bana , 20 gr altın alıp başladım . hala devam ediyorum , elime ne geçerse altın alıyorum gram , cumhuriyet , 50 gr da bilezilk yaptım ... en son iki hafta önce oğlumun parasını topladım 5 tane cumhuriyet aldım , şimdi çok çıktı , 700 tl var , bekleyeceğim galiba bir süre .
gram altın suanda 130 tl . yani çeyreğe paran yetmiyorsa gram alabilirsin biriktirmesi de kolay saklaması daGram altın nasıl oluyor
bende 50 gram gibi bilezik yapmak istiyorum aslında.. saklaması da kolaymaaşımı dolar olarak aldığım için dövizi yatırım amaçlı kullanmadım pek , zamanında vadeli hisse senedi banka araçlarını kullandım , iyi takip etmek lazım ama , param var ama sıcaklığını hissetmiyordum :) 3 yıl önce kapalıçarşıya gittim dolaşmaya , yanımda para var girdim bi dükkana sohbet ettik , nasıl birikim yaptığımını anlattım . oda kadınlar takmayı sevmese bile altının varlığını sever dedi ... altın almak kolaydır al at kenara unut demişti , eşimde gram altından yana aslında ama kuyumcunun konuşması daha samimi geldi bana , 20 gr altın alıp başladım . hala devam ediyorum , elime ne geçerse altın alıyorum gram , cumhuriyet , 50 gr da bilezilk yaptım ... en son iki hafta önce oğlumun parasını topladım 5 tane cumhuriyet aldım , şimdi çok çıktı , 700 tl var , bekleyeceğim galiba bir süre .
ne alabilirsen kardır , yoksa inan o para harcanmak için can atıyor :) yarım al , ilerde yine yarımlık paran olur tam altına çevirebilirsin ,Ben her ne kadar kumbarada biriktirmeye calissamda dayanamayıp harcıyorum suan bende 320 tl var ayın 9 unda 400 tl yatacak yani toplamda 700 felan olacak (20 tl sini o güne kadar mutlaka harcarim gibime geliyor) bende acaba ceyrek altın 3 tane mi alsam yoksa bir tane yarim bir tanrde ceyrek altın mi alsam
hiç bilezik yoktu aklımda nasıl gaza geldiysem gittim aldım , kenarda duruyor en azından para harcanmadıbende 50 gram gibi bilezik yapmak istiyorum aslında.. saklaması da kolay
Çok teşekkürler o zaman yarım altın alayım ☺☺ne alabilirsen kardır , yoksa inan o para harcanmak için can atıyor :) yarım al , ilerde yine yarımlık paran olur tam altına çevirebilirsin ,
altın yüksek ama parayı harcamaktan iyidir , al bi yerden başlamak lazımÇok teşekkürler o zaman yarım altın alayım ☺☺
nasıl yani borsayı altın dolar fiyatları yani iniş çıkısı içinmi takip ederdin.yoksa borsaya yatırım içinmi .bigi verirsen sevinirim ben bu konularda pek bir cahilimBende şuradan aradan sıvışayım.... Bence altın ve dolar mantıklı. Euroya pek güvenmiyorum şahsen. Çok oynak. Eğer kısa zamanda hedefe ulaşmak gibi bir amacım olursa altın ve döviz gesabı açar sürekli borsayı takip ederdim.
kısa zamanda hedefe ulaşmak dedin beni can evimden vurdun pınarBende şuradan aradan sıvışayım.... Bence altın ve dolar mantıklı. Euroya pek güvenmiyorum şahsen. Çok oynak. Eğer kısa zamanda hedefe ulaşmak gibi bir amacım olursa altın ve döviz gesabı açar sürekli borsayı takip ederdim.
kız sen söyle gel yanıma yanaş bakayım nelerde biliyosun sen masallh bana azcık su safa bilgi ver ne yapayım ne edeyim.bak ağzından bal damlıyor ilk arabamı almak istiyorum beni hedefimle can evimden vurdun.üç beş kuruş artırıp ilk arabamı almak istiyorum.nasıl yapar nasıl eder parama değer katarım diyodum sen kilit cümleleri söyledin.agustosta 1000 tl gün param gelecek ne yapsam pınarYatırım ayrıdır canım. Ama bazen hedeflere çabuk ulaşabilmek için elini çabuk tutman gerekir. O yüzden kısa zamanda hedef dediğim eğer ilk evimi ve ilk arabbamı alacaksam sûrekli borsayı takip eder iniş çıkışlarını fırsata çeviririm. Yukseldiyse satarım düştüyse alırım.
Ben olsam ilk enpara.com'da hesap açarım. Hesap işletim ücreti derdi yok. Açtıktan sonra bir iki işlem kalıyor onu da zaten hemen hallediyorlar. Sonra heaabıma yatırır parayı altın ve döviz hesabı açarım. Üç hesap yani... Euro-doları ve altını sürekli takip eder alım satım yaparım. Ama bu sıralar pek guvenemiyorum altına ve dövize biraz takipte kalmakta yarar var.kız sen söyle gel yanıma yanaş bakayım nelerde biliyosun sen masallh bana azcık su safa bilgi ver ne yapayım ne edeyim.bak ağzından bal damlıyor ilk arabamı almak istiyorum beni hedefimle can evimden vurdun.üç beş kuruş artırıp ilk arabamı almak istiyorum.nasıl yapar nasıl eder parama değer katarım diyodum sen kilit cümleleri söyledin.agustosta 1000 tl gün param gelecek ne yapsam pınar
BORSA'yı kesinlikle tavsiye etmem. borsadan anlamayan insanlar hep elindeki evden , arabadan da olmuştur. borsa takipçileri tüm gün tv başında takip yapıyorlar. tüm dünya piyasalarını, ülkeler arası ilişkileri de bilmek gerekiyor. hangi şirketin borsada kağıtlarının değerleneceğini önceden kestirmek bilgi birikimi gerektirir. daha geçenlerde bir arkadaşımın dr olan eşi borsada bir ev parası kaybetti. hiç bulaşılmaması daha faydalı. ayrıca haram mı helal mi diye belirsizlik olduğunu söylüyor kimileri.Bende şuradan aradan sıvışayım.... Bence altın ve dolar mantıklı. Euroya pek güvenmiyorum şahsen. Çok oynak. Eğer kısa zamanda hedefe ulaşmak gibi bir amacım olursa altın ve döviz gesabı açar sürekli borsayı takip ederdim.
yoooo bende borsadan ne anlarım nede bişey ben finans konusunda pek bir safım zatenBORSA'yı kesinlikle tavsiye etmem. borsadan anlamayan insanlar hep elindeki evden , arabadan da olmuştur. borsa takipçileri tüm gün tv başında takip yapıyorlar. tüm dünya piyasalarını, ülkeler arası ilişkileri de bilmek gerekiyor. hangi şirketin borsada kağıtlarının değerleneceğini önceden kestirmek bilgi birikimi gerektirir. daha geçenlerde bir arkadaşımın dr olan eşi borsada bir ev parası kaybetti. hiç bulaşılmaması daha faydalı. ayrıca haram mı helal mi diye belirsizlik olduğunu söylüyor kimileri.
Euroya gelince bana göre euroda alım fırsatı olmuyor. stabil devam ediyor. iniş çıkışı yok. güvenilmeyecek gibi görünmüyor grafiklere bakarak. buradakilerin amacı dolar gibi iniş ve çıkışları olan dövizi al-sat yöntemi ile fırsata çevirmek ya da altın gibi yatırım aracı ile uzun vadeli yatırımda bulunmak.