Yatırım bizden sorulur! :)

Azimle ... duvarı deler.

Çok gayretliyim gör beni Allah'ım

O vakıt geldiğinde hepiniz benden tüyo isteyeceksiniz nihahahaha.

Ama o zaman bu kadar çok çevrim-içi olmam herhal.
Yok noktali yeri doldurabilirsin,o farenin es anlamlisi olan "mıçan"
Ogretmensin,ben mi ogreticem

Aynen.benim gibiler işte anca alır bi oturacağı ev 10 yıl onu öder maaşla .bir de orta segment arabası olur öylece ölür gider

Evi arabası olan kenara da üç beş kuruş kötü gün parası olan benim için zengodur yalniz :)

Fazlasında gözüm yok valla.

Neyse konudan anlaşılacağı üzere fakirin fakiri var.
Zenginden de zengini var ..

Dönem dijital para dönemi diyorlar ama oda çeşit çeşit hangisine yatırılır hangisi güvenli bilmiyorum bende

hashshsjsh valla ben simdi ona kefil olabilir miyim bilmiyorum kendisi bizim paramizi batirsa sevgilim cikip ver lan parami serefsiz diyip zorla alabilir cunku 20 yillik arkadasi ama biraz da ucuktur ona bizden baskasi zor guvenir ahajshaj

ama sevgilime sorayim, mesela onun babasinin da finans danismanlari var, belki o sekil tavsiye edecegi sirket vs vardir. ki referans uzerine gitmek de onemli bence cunku internette bunun dolandiriciligini yapan cookk var.

Ben 2 3 haftadir kripto para ile ilgileniyorum
Biraz fikir sahibi oldum
Amacim evcil cocuguma iyi bakabilmek ve kredi faizine ara odeme yapmak cunku ikiside sinirimi bozuyor
Dolap hesabinda sattiklarimla dolar almistim o para ile islem yapiyorum
2 3 haftalik surecte iyi gittim
Ders niteliginde birsey yasadim ama panik yapmadim
Umdugum fiyata bekledigim surecten erken geldi. Bozmadim. Ertesi gun dip yapti.
Bekledim
Once kara gecenleri ciktim anlik takiple kurtardim
Son anda yine umduguma eristim
Bu arada yeni seyler ogrendim bir kac sayfa buldum
Borsayi da merak ediyorum aslinda

Yaaa şu yorumun üzerine “eşimin kuzeninin nişanlısına 5 bin liralık ayakkabı” aldığını duydum..hala şoktayım..yazmak istedim..gerçekten ne zenginler var

Yaaa şu yorumun üzerine “eşimin kuzeninin nişanlısına 5 bin liralık ayakkabı” aldığını duydum..hala şoktayım..yazmak istedim..gerçekten ne zenginler var
Kuzen de o ayakkabıyı almayı normal görse, fiyatını normal görse, her zaman düşünmeden alabileceği bir şey olsa zaten siz duymazdınız nişanlıya aldığı ayakkabıyı da fiyatını da. Nişanlıya bir jest yapmış işte. Ama birileri havasını atmak istemiş bunla. Alışık olmadigindandir belki.

Ben böyle şeyler duyunca o paraya kaç gram altın alabileceğimi hesaplıyorum hep gerçekten insanlarda ne paralar var ya

ben hariç çoğu arkadaşım 6 kusürlük spor ayakkabılar 15 binlik çantalar kullanıyor.geliri varsa alır daha da pahalısını da alabilir.yardım da yapıyorlar ihtiyaç sahiplerine ama kazançlarının çoğunu vermek zorunda değiller.geçim sıkıntısı çekenler onların sorumluluğunda değil çünkü

Yok alan da gayet zengin ama bir ayakkabı için bu kadar harcama yapma taraftarı değilmiş..biçok yönüyle çok gelmiş zaten, yapamadılar, ayrıldılar.

Burda bi sorumluluk vurgusu yapılmadi ceycey? Neden öyle bi eklemede bulundun?
benim çevremde hiç olmadı böyleleri:) hayret ettim sadece..sen alışkınmışsın ok

Burda bi sorumluluk vurgusu yapılmadi ceycey? Neden öyle bi eklemede bulundun?
benim çevremde hiç olmadı böyleleri:) hayret ettim sadece..sen alışkınmışsın ok
tartışmak için yazmadım .Ama okuduğum okul da dahil bu tür harcamalara alışkınım o doğru .ha ben alamam 5000 lik 7000 binlik ayakkabı benim gücümün yettğini de başkası alamaz.karşılaştırma yapmak doğru değil babında yazdım yorumumu .örnek vereyim burda bir sıkıntından bahsediyorsun maddi.hemen asgari ücretli üye saldırıya geçiyor ee biz ne yapalım sen o parayla geçinemiyorsun diye gibi gibi.yani karşılaştırma yapmak baştan yanlış herkesin yaşam tarzı geliri başka bambaşkaaa

Tabi ki bahsettiğin gibi karşılaştırma yapmak doğru değil..herkesin geliri/gideri kendine..bir ayakkabı için verilen miktar hayrete düşürdü sadece beni:/ hafsalam alamadı:)

ben geçim derdinde olmayan, gönlünce harcama yapan kadınlar adına özellikle çok seviniyorum..çünkü ben çok düşünerek harcama yapıyorum ve geleceğimiz için nasıl rahat ederizin muhasebesini hem zihnen hem fiziken çok yapıyorum..bu da çok yoruyor.
Sevgiler

haklısınız bazılarımızın ayakkabıya verdiği para mesela benim çocuğumun 1 yıllık okul masrafı olabiliyor.geleceğini ince ince düşünmek zorundayım.zorunda olmamak isterdim tabi ki .Ama kendi şartlarımda cüzi yatırımlarımı yapıp yıllarımı geçiriyorum.başkasının aşırı zenginliğiyle ilgilensem elime ne geçecek değil mi?size de sevgiler

Yok alan da gayet zengin ama bir ayakkabı için bu kadar harcama yapma taraftarı değilmiş..biçok yönüyle çok gelmiş zaten, yapamadılar, ayrıldılar.
O zaman eski nişanlıyı kötülemek için konuşmuş sanırım. Yoksa kim nişanlıma şöyle ayakkabı aldım vs diye anlatır ki. Kuzen de az değil. Yani masum değiliz hiçbirimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…