- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.461
Şu yıldızı merak ettik amaYook :)) 40 cesit mini mini hissem var. Tanesine 500 tl fln yatirdigim. Haftada 1 bunlardan yukseleni satip onun kariyla geciniyorumanaparasiyla yeni kagit aliyorum.
4 tane totali 60 bin olan var, yazdiklarim bunlar genelde
Bir de 1 milyon yatirdigim yildizim var. Bu uzun vade, suan eksideyim
Şimdi bunu bir tecrübe olarak görüp yola devam etmek lazım.Bir daha benzer bir durumda doğru hamlenin ne olduğunu öğrenmiş oldun diyelim yaniNapalim kurtu kurtlu kipirdanmasaydim bende hakkettim bunu ( cift k ile evet)
Basta Dogru yapmisim ama sonra becerdim yuz puan kazandim
Evet o haberi bende gördüm, yorumlayabilen tecrübeli biri olursa iyi olur.Mevcut hisseyi düşürecek hamle yapmak istemezler diye düşünüyorum, ama bünyesindeki bir şirketi ayrıca satmak ana şirketin faaliyet kolunun birinin ayrılması, karının zararınında ayrılması demek olmazmıKızlarrrrr
Bir şirket düşünün. Yüzde 95 ortağı olduğu başka bir şirket var. Şimdi o şirket halka arz olacakmış
Bu demektir ki bu ilk şirkette coşabilir mi
Şimdi bunu bir tecrübe olarak görüp yola devam etmek lazım.Bir daha benzer bir durumda doğru hamlenin ne olduğunu öğrenmiş oldun diyelim yaniboşver üzülme daha çok kazanırsın
Coin piyasasını bilmiyorum, nasıl takip ediyorsun?borsa gibi kriterler var mı?haber verilen bir yer filan.Nasıl bir yöntem uyguluyorsun biraz anlatır mısın?yada faydalandığın site kanal vs. varsa paylaşabilir misin?Yok ya hayatima heyecan geldi ztn azcik arastirma azcik takiple cozuyorsun hem ekranda gordugum para benim degilki firsatlar bitmez olay sabir sakinlik kendin karar almak ve kendi kararlarinin arkasinda durmak
Coin piyasasını bilmiyorum, nasıl takip ediyorsun?borsa gibi kriterler var mı?haber verilen bir yer filan.Nasıl bir yöntem uyguluyorsun biraz anlatır mısın?yada faydalandığın site kanal vs. varsa paylaşabilir misin?
Ne is yapiyorsunuz :))Ah ben kirdim ( hem de gayet iyi bir pozisyondayken) evet hic kolay degil gercekten. Pisman miyim yoooo bu sayede baska bir ülkede is sahibi oldum, baska ülkede de ev aldim, cocuklarim kac dil ögreniyor ve bedava okuyor. Memur kalsaydim nolcaktiayni yere cakilip kalacaktim.
Bunları nerden görüyorsunuz ben ne zaman bunlara vâkıf olacağımYtd deyip detayları da yazayim
Ilk şirketimiz global yatırım holding
Hisse kodu GLYHO
Yüzde 95 ortağı olduğu naturelgaz diğer şirketimiz. Işte bu halka arz olacakmış.
Hangi kagıt canım rica etsem söyler misinŞirket yüzde kaç oranında halka arz olacak o önemli. Bunun dışında detayina hakim oldugum sirketler degil ama mantiken sirket kasasina para girecek. Ya borc kapatip bilancoya olumlu yansitir ya yeni yatirim/proje yapar. Bu da olumlu olur
Ytd
Ben bir kac aydir bi kagidi topluyorum. Suan dususte ama no prob. Az daha toplarizDaha martta halka arzi var. Yukselisine inanip topladim. Tabi ki kesinlikle artacak denemez. Kendime notumdur yatirim tavsiyesi degildir.
R Rosalind Franklin merhabalarharıl harıl yatırım danışmanı arıyorum, siz nasıl bir yol izlemiştiniz yatırım danışmanınızı bulduğunuzda. Birine güvenmek öyle zor ki
Ögretim üyesiyimNe is yapiyorsunuz :))
Hangi kagıt canım rica etsem söyler misin
Bunları nerden görüyorsunuz ben ne zaman bunlara vâkıf olacağım
Merhaba, bu sebeple benim danismanim yalnizca referans ile aliyor yeni kisi. Ben de bir aile dostumuz vasitasiyla tanistim. En son konustugumda bu senenin sonuna kadar yeni kimseyi almayacagini soyledi, sanirim pandemi sureci insanlari paralarini dogru kullanmaya calismaya itmis, full calisiyorum dedi.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Görüşmeler yapıyorum birkaç kişiyle görüştüm son zamanlarda ama hiçbiri içime sinmedi ve birçok kişinin spk’dan belgesi de yok... Vaadedilen kazanç oranlarına karşı istenilen komisyonlar ise şaka gibi. Öyle bir kişi bulayım ki ömürlük olsun işbirliğimiz istiyorum ama çok zormuş
Spk belgesi olmayan kisiyle calismazdim ama komisyona bir sey diyemen.
Ben daha gecen ay 200 bin tl komisyon odedim. Ama kardan odedigim icin sorun etmedim
Çunku danismanlik almasam o bilgiye ulasip o kari etmen mumkun degildi.