Yatırım bizden sorulur! :)

Tedbiri olumsuz algılamadım ben aslında tamamen yatırımcıyı korumak amaçlı alınan önlem. Benim yorumum sosyal medyada yapılan yorumlara. Adam tedbiri ceza diye algılayıp hisseden çıksak mı diye düşünüyor Millet telaşa kapılıp hisseden çıkar tavan bozulur diye düşünmüştürüm ama düşündüğüm gibi olmadı

Ogreticem ama küçükler lise 1 de baslarim ogretmeye. Suan hep duyuyorlar.
Benim ailemde altin alirdi hep. Ben de derdim harcliklarimla banada alin. Calisirkende hep aldim
Super..
Agaca cikan kecinin,dala bakan oglagi olur demisler
Bizim oglaklar da dala bakarsa yasadik,yani yasadilar

Aaaa hemen bana mesaj atarmısın canım bu adamlar kimler bide beb bakayım

Aaaa hemen bana mesaj atarmısın canım bu adamlar kimler bide beb bakayım

Atayim canim ama hissenin adini paylasmiyor. Gizem yaratiyor mantiken kendisi mali ucuzdan toplamadan zaten paylasmaz

Sayfada copcatanlik falan yapiyo ama dayanamiyorum yine yazicam hastasiyim adamin hadi kim ispiyonluyorsa ispiyonlasin

Atayim canim ama hissenin adini paylasmiyor. Gizem yaratiyor mantiken kendisi mali ucuzdan toplamadan zaten paylasmaz

Sayfada copcatanlik falan yapiyo ama dayanamiyorum yine yazicam hastasiyim adamin hadi kim ispiyonluyorsa ispiyonlasin
Bence ispiyonlanmıyoruz.Bu adamlar burayı kendileri takip ediyor, kk kadınları piyasayı sallayacak onlar ne yapıyor takip edelim diyorlar

Twitter da mı bu adam biz de bulalım adamı

Aynen

Ama hisse ismi paylasmaz yani istersen yazayim adini da...

Benim cok sevme sebebim su, bu daha once bi kagittaydi. Endeks dusunce kagit saldi. Buna laf yapan oldu inandik aldik simdi elimizde patladi diye. Sabir dedi durmadilar.

Kagidi 1 saatte tavana yuruttu cikan ciksin tavandan diye, cikan cikti adam oldugu yere geri indirdi kagidi. Cok mert adam.
Bak ben seni abi gibi seviyorum he beni reklam etme

Haydaaaa!
Bana da yazar mısın kuzucum? Merak ettim :)

Benle ilgili yazdigi tweeti silmesini rica ettim silerse paylasicam cunku size rezil olmak istemiyorum

Yalniz dedigim gibi sayfada copcatanlik falan yapiyor oyle ciddi, egitici bi sayfa beklemeyin. Egitici sayfa isterseniz baska onereyim

Bak bak,ben de didim oyle,verdigine bakma,aldigina bak,nasil olsa degerlenicek didim
Sakalli dede mi olmak lazim etkili olmasi icin :KK63:

Ahahah sen de moralimi yükselttin canım
Allah razı olsun :)
Yaa kac sayfa okudum beynim döndü .
Ben yokken coşuyor topik.

Benim takip ettiğim kişilerden mi merak ettim. Adını özelden yazabilir misin?

Benle ilgili yazdigi tweeti silmesini rica ettim silerse paylasicam cunku size rezil olmak istemiyorum
Yalniz dedigim gibi sayfada copcatanlik falan yapiyor oyle ciddi, egitici bi sayfa beklemeyin. Egitici sayfa isterseniz baska onereyim

Bende bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…