- 30 Aralık 2009
- 22.604
- 87.772
- 40
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.221
Ben deee aJKFHDHFJFItiraf ediyorum başta ben de hisse sanmıştım onu.
Sonra marketten oldugunu anladım.
Eee torku kent hisseleri var da filiz niye olmasın dimi ama?
Tedbiri nasil yorumladin, biraz bahsetsene. Hem yeni baslayan arkadaslarimiza guzel olur
Ben tedbiri olumlu yorumladim aslinda. Arkadaslar farkli bakis acisina hakim olsun
Benim bomba cok farkli bisey.
Ben dun burda biriyle ilgili bisey yazmistim. Bi tweetini paylasip bitiyorum adama diyeadini falan yazmadim ama. halbuki adami tek sefer gormuslugum bile yok fotograf dahi paylasmaz.
Adam benim kullanici adimla alakali tweet atmis.
Abi beni yanlis anladin. Ben tahta yapisina isine bitiyorum kurban oldugum
Adamin 500 bin takipcisi var kim ispiyonladi beni.
@ceycey0406 gibi gazetelere duseydimmm
Super..Ogreticem ama küçüklerlise 1 de baslarim ogretmeye. Suan hep duyuyorlar.
Benim ailemde altin alirdi hep. Ben de derdim harcliklarimla banada alin. Calisirkende hep aldim
Aaaa hemen bana mesaj atarmısın canım bu adamlar kimler bide beb bakayımSıkı takipçisi bulunduğum (bu sefer bitiyorum adama diyemem reklam oluyorum) bir beyefendi bir hisse fiyatladi.
Suan 1 tl ile 15 tl arasi. Yil sonu 2700 tl.
(Adama guvenim sonsuz. Dediyse olur)
Seytan diyor 1 ile 15 arasinda ne varsa topla 100er lot
Aaaa hemen bana mesaj atarmısın canım bu adamlar kimler bide beb bakayım
Atayim canim ama hissenin adini paylasmiyor. Gizem yaratiyor
Sayfada copcatanlik falan yapiyo ama dayanamiyorum yine yazicamhastasiyim adamin hadi kim ispiyonluyorsa ispiyonlasin
Bence ispiyonlanmıyoruz.Bu adamlar burayı kendileri takip ediyor, kk kadınları piyasayı sallayacak onlar ne yapıyor takip edelim diyorlarAtayim canim ama hissenin adini paylasmiyor. Gizem yaratiyormantiken kendisi mali ucuzdan toplamadan zaten paylasmaz
Sayfada copcatanlik falan yapiyo ama dayanamiyorum yine yazicamhastasiyim adamin hadi kim ispiyonluyorsa ispiyonlasin
Twitter da mı bu adam biz de bulalım adamı
Haydaaaa!Aynen
Ama hisse ismi paylasmaz yani istersen yazayim adini da...
Benim cok sevme sebebim su, bu daha once bi kagittaydi. Endeks dusunce kagit saldi. Buna laf yapan oldu inandik aldik simdi elimizde patladi diye. Sabir dedi durmadilar.
Kagidi 1 saatte tavana yuruttu cikan ciksin tavandan diye, cikan cikti adam oldugu yere geri indirdi kagidi. Cok mert adam.
Bak ben seni abi gibi seviyorum he beni reklam etme
Bak bak,ben de didim oyle,verdigine bakma,aldigina bak,nasil olsa degerlenicek didimMoralim yükseldi canım.
Cihat dedeye ve sana teşekkür ederim:)
Bak bak,ben de didim oyle,verdigine bakma,aldigina bak,nasil olsa degerlenicek didim
Sakalli dede mi olmak lazim etkili olmasi icin :KK63:
Aynen
Ama hisse ismi paylasmaz yani istersen yazayim adini da...
Benim cok sevme sebebim su, bu daha once bi kagittaydi. Endeks dusunce kagit saldi. Buna laf yapan oldu inandik aldik simdi elimizde patladi diye. Sabir dedi durmadilar.
Kagidi 1 saatte tavana yuruttu cikan ciksin tavandan diye, cikan cikti adam oldugu yere geri indirdi kagidi. Cok mert adam.
Bak ben seni abi gibi seviyorum he beni reklam etme
Benle ilgili yazdigi tweeti silmesini rica ettimsilerse paylasicam cunku size rezil olmak istemiyorum
Yalniz dedigim gibi sayfada copcatanlik falan yapiyoroyle ciddi, egitici bi sayfa beklemeyin. Egitici sayfa isterseniz baska onereyim
Bende bende merak ettimBenle ilgili yazdigi tweeti silmesini rica ettimsilerse paylasicam cunku size rezil olmak istemiyorum
Yalniz dedigim gibi sayfada copcatanlik falan yapiyoroyle ciddi, egitici bi sayfa beklemeyin. Egitici sayfa isterseniz baska onereyim
Benim takip ettiğim kişilerden mi merak ettim. Adını özelden yazabilir misin?
Bize de söyle mor :))Portakalli bi tweet atan varsa odursilsin paylasicam. Uzmez beni siler, kalbi pamuk gibidir
Itiraf ediyorum başta ben de hisse sanmıştım onu.
Sonra marketten oldugunu anladım.
Eee torku kent hisseleri var da filiz niye olmasın dimi ama?
Bizde isteriz bizdeeeePortakalli bi tweet atan varsa odursilsin paylasicam. Uzmez beni siler, kalbi pamuk gibidir