Yatırım bizden sorulur! :)

Altınları sıra sıra dizenlerin arasında olmak size bu şekilde yansımış, bende de aksi etki yarattı.
Baba sülalem iyi imkanlara sahip kadınları altını çok sever, nasıl desem altın onlarda şan nam olmazsa olmaz ve hiç abartmıyorum çift kol dirseklere kadar dolu, metreyle satılan boyun zincirleri, turalar, beşi bir yerdeler, ayaklı kuyumcu gibidirler.

Ben evin ilk torunuyum ve kızım tabii daha doğar doğmaz kolyeler bilezikler, altına olan ilk tepkimi 4 yaşındayken bana takılan altınları evin bahçesindeki ağaç dibine gömerek vermiştim, gömdüğüm yerden bulup yeniden taktıklarında taşla kırdım takamasınlar diye

50'den sonra seversem annem başımı bir yere çarptığımı sanıp korkabilir:))

napalımm muneciğimm nereden yırtarız acaba diye kızlarla kafa yoruyoruz haftalardırrr.henüz bulamadık yolunu ama umutluyuzzzz
Fikirlerin carpismasindan hakikat dogarmis,biz geyik gibi kafa tokusturuyoruz,elbet cikacak bisey
Aaahhhahhhaaaaa,he aklima gelmisken hangi agacin altina gommustun,yok bisey ya,dibini capalayacagim da

valla muneciğim isterse eşlerimiz ya da ailemiz dünya iyisi olsun güvenilir olsun her kadının kıyıda köşede altın döviz bankada mevduat vs.bir şeyleri olmalı.mümkünse çalışmalı hatta.Mehmet Aslantuğ ne güzel demişti :hiç bir kadın geleceğini bir adamın vicdanına samimiyetine günün sonunda birgün aklının karışmasına ve yanılgılarına bırakmamalı.

Fikirlerin carpismasindan hakikat dogarmis,biz geyik gibi kafa tokusturuyoruz,elbet cikacak bisey

Aaahhhahhhaaaaa,he aklima gelmisken hangi agacin altina gommustun,yok bisey ya,dibini capalayacagim da
Definenin haritasını çizer veririm sana hahahahahahaha

Evet kadının parası olmasına kesinlikle katılıyorum, çalışmasını da kesinlikle destekliyorum, ki çalışma eğitim vb konularda hep yazıyorum, ev kadınıyım ama kızlar okusun, meslek edinsin, çalışsın sonra evlilik düşünsün diyorum.
Sadece erkeğin vicdanına kalma meselesi de değil, dünya hali hastalık var ölüm var.
Kadın bir şekilde birikim yapmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…