- 13 Eylül 2015
- 21.847
- 68.661
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.161
Yok bilemedin,3 deniz arasi bir yarimada burasi:))bursalısın galibaaa.kestane deyince aklıma kestane şekeri geldi gece gece
Altınları sıra sıra dizenlerin arasında olmak size bu şekilde yansımış, bende de aksi etki yarattı.ben 30 a kadar hiç sevmezdim o sarıları.ama bir evlendimm eşimin tarafında herkes altınla yatıyor altınla kalkıyorrr.ben de ipli bileklik devrinden kalmışımm.önce günlerle başladım altına sonra aramızda tatllı bir yarış başladııı onlar aldı ben aldımmmm.altın işine beni bulaştıranlar utansın valla ben de suçç yokkk.9 yaşındaki kızın altınlarını bile aldırttılar ilerde alamazmışımmm hazır olsunmuşş diyeee.
gece gece moralimi yerle bir ettiniz yazıklar olsunnnnnBen hesapliyorum,alacagim birim 1 gr artmis,Allah bereket versin:))
Dun iyi ki cikmisim kuyumcudan:))
Fikirlerin carpismasindan hakikat dogarmis,biz geyik gibi kafa tokusturuyoruz,elbet cikacak biseynapalımm muneciğimm nereden yırtarız acaba diye kızlarla kafa yoruyoruz haftalardırrr.henüz bulamadık yolunu ama umutluyuzzzz
Aaahhhahhhaaaaa,he aklima gelmisken hangi agacin altina gommustun,yok bisey ya,dibini capalayacagim daAltınları sıra sıra dizenlerin arasında olmak size bu şekilde yansımış, bende de aksi etki yarattı.
Baba sülalem iyi imkanlara sahip kadınları altını çok sever, nasıl desem altın onlarda şan nam olmazsa olmaz ve hiç abartmıyorum çift kol dirseklere kadar dolu, metreyle satılan boyun zincirleri, turalar, beşi bir yerdeler, ayaklı kuyumcu gibidirler.
Ben evin ilk torunuyum ve kızım tabii daha doğar doğmaz kolyeler bilezikler, altına olan ilk tepkimi 4 yaşındayken bana takılan altınları evin bahçesindeki ağaç dibine gömerek vermiştim, gömdüğüm yerden bulup yeniden taktıklarında taşla kırdım takamasınlar diye
50'den sonra seversem annem başımı bir yere çarptığımı sanıp korkabilir:))
Gram altınlarınızı sevin moraliniz düzelir, ben de tatlı yiyeyim Deniz kestane fotolarıyla da beni demoralize ettigece gece moralimi yerle bir ettiniz yazıklar olsunnnnn
Ben sifiri tuketirken aldiklarina sayarsin:))gece gece moralimi yerle bir ettiniz yazıklar olsunnnnn
valla muneciğim isterse eşlerimiz ya da ailemiz dünya iyisi olsun güvenilir olsun her kadının kıyıda köşede altın döviz bankada mevduat vs.bir şeyleri olmalı.mümkünse çalışmalı hatta.Mehmet Aslantuğ ne güzel demişti :hiç bir kadın geleceğini bir adamın vicdanına samimiyetine günün sonunda birgün aklının karışmasına ve yanılgılarına bırakmamalı.Altınları sıra sıra dizenlerin arasında olmak size bu şekilde yansımış, bende de aksi etki yarattı.
Baba sülalem iyi imkanlara sahip kadınları altını çok sever, nasıl desem altın onlarda şan nam olmazsa olmaz ve hiç abartmıyorum çift kol dirseklere kadar dolu, metreyle satılan boyun zincirleri, turalar, beşi bir yerdeler, ayaklı kuyumcu gibidirler.
Ben evin ilk torunuyum ve kızım tabii daha doğar doğmaz kolyeler bilezikler, altına olan ilk tepkimi 4 yaşındayken bana takılan altınları evin bahçesindeki ağaç dibine gömerek vermiştim, gömdüğüm yerden bulup yeniden taktıklarında taşla kırdım takamasınlar diye
50'den sonra seversem annem başımı bir yere çarptığımı sanıp korkabilir
Definenin haritasını çizer veririm sana hahahahahahahaFikirlerin carpismasindan hakikat dogarmis,biz geyik gibi kafa tokusturuyoruz,elbet cikacak bisey
Aaahhhahhhaaaaa,he aklima gelmisken hangi agacin altina gommustun,yok bisey ya,dibini capalayacagim da
Kestanenin kebabi daha guzel degil mi,ben tatlisini bir sevemedim niyeyseGram altınlarınızı sevin moraliniz düzelir, ben de tatlı yiyeyim Deniz kestane fotolarıyla da beni demoralize etti
her çeşidini severimm benn .Kestanenin kebabi daha guzel degil mi,ben tatlisini bir sevemedim niyeyse
Evet kadının parası olmasına kesinlikle katılıyorum, çalışmasını da kesinlikle destekliyorum, ki çalışma eğitim vb konularda hep yazıyorum, ev kadınıyım ama kızlar okusun, meslek edinsin, çalışsın sonra evlilik düşünsün diyorum.valla muneciğim isterse eşlerimiz ya da ailemiz dünya iyisi olsun güvenilir olsun her kadının kıyıda köşede altın döviz bankada mevduat vs.bir şeyleri olmalı.mümkünse çalışmalı hatta.Mehmet Aslantuğ ne güzel demişti :hiç bir kadın geleceğini bir adamın vicdanına samimiyetine günün sonunda birgün aklının karışmasına ve yanılgılarına bırakmamalı.
Ben genel olarak tatlı müptelası olduğumdan babamı şerbete yatırsalar yerimKestanenin kebabi daha guzel degil mi,ben tatlisini bir sevemedim niyeyse
Aaaahhhahhhaaaaaaa gunu kahkahayla kapatiyorum aaahhhahhhhaaBen genel olarak tatlı müptelası olduğumdan babamı şerbete yatırsalar yerim
Hayirli geceler mune,tirpanin askida galiba bu gece:)Bu sefer kesin kaçtım, hayırlı geceler
biz birşey yapmadıkkk ama.yapmamışızdır değil mi Deniz?Hayirli geceler mune,tirpanin askida galiba bu gece:)
Geç kaldınn yarın erken gell birazzzz.Ne kısmetsiz kadınım ben yaff . Ben geldim herkes kaçtı
Yarın iş var gelememGeç kaldınn yarın erken gell birazzzz.
burda herkes fakir ama tek konuştukları konu altın gümüş borsa arsaaNe kısmetsiz kadınım ben yaff . Ben geldim herkes kaçtı