Yatırım bizden sorulur! :)

Tesekkur ederim oncelikle
Evet boyle yazmistim,cunki ben utanirim esim adina ve sonra da kendimden utanirim sectigim es icin..
Evet bilincli bir farkindalik yok toplumumuzda,yakin zamana kadar parayla ilgili konusmakta ayipti,hatta hatirliyorum cocuklugumda bir sanatci demisti ki,"varligi da yoklugu da cocuga belli etmemeli,belli seviyede tutup yasam standardini surdurmeliyiz cocuklarin, paranin ne kendisi ne de sözüyle hasir nesir olmamalilar.."bir cok kisi de onaylamisti.
Oysa cocuk gunluk hayatin icinde olmali,faturalara ne kadar odeniyor,aslinda ne kadara dusurulebilir dusunmeli,kendi kumbarasi olmali,birikimini yonetmeli,bir dahaki ayi beklemeyi bilmeli...
Maddi olanaklar arttiginda da cocuk icin de avantaji olmali,ki aradaki farki gormeli.
Ben cocuklarima banka olma gorevini ustlenmistim; zarflara isimlerini yazdim,harcliklarini koyduk,10 tl cektiler,5 tl yatirdilar ornegin:)
Simdi kendilerinde paralari,altin fiyatini takip ediyoruz,gram alacagiz.
Esimden biliyorum,boyle ogrenmeyen cocuklar hayata karisinca da bulunca plansiz harcar,bulamayinca kisar,o da cozum olmaz.
Bizler bilinclendikce cocuklarimiz bilinclenecek,parasini yonetebilen ve degerlendirebilen bireyler cogalacak bu paylasimlarin yardimiyla..

Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim
Bir atasozu der ki,"bana hisse alma,hisse almayi ogret"
Ucundan da kendilerine baslatalim,gumusu ellesinler,yoklasinlar simdiden:))

JP Morgan bir zamanlar demişti ki: Gold is money, and nothing else
Bu söz size hitap ediyor bence :)
napalımm muneciğimm nereden yırtarız acaba diye kızlarla kafa yoruyoruz haftalardırrr.henüz bulamadık yolunu ama umutluyuzzzz

Bu arada sadece bilgi diye paylaşayım şu an jp morgan'ın elinde yaklaşık 155 milyon ons kadar gümüş var, bu gümüş rezervinin çok büyük bir kısmı demek.

Acaba neden? Neden sosyal medya üzerinden bazı kişiler robin hood harekatı adı altında yerlerde sürünen hisselere bile giriyor?
Neden jp morgan gümüşün 2021 ons fiyatı beklentilerini yukarı çekti?
1 liralık bile olsa alın harekatı neden yapılıyor, ta ta taaaa

Kendimce yatırımcı selamı vereyim dedim, öptüm hepinizi ve kaçtım :))

tühh gümüş işine girecektimm hevesim kaçtıııı .iyi gecelerrrrrr

Anacım heves kaçıracak ne dedim :))) beynimin fırtınasını topiğe aktarıyorum, her kıvrımı ayrı kımıldıyor
mor portakal yeterince bunalıma soktu bizi valla.bu yatırımcıysa biz neyiz dedik kızlar olarakkk.mor u eşime havale ettim bir şeylere karar verip alıp satıyorlar valla.ben anlamamm ben 3 gram altınımı alır korumm köşeye yeterrrr

değerli madenler denince akla bir jp morgan bir ceycey gelir
Bir gün olur da altını sevecek olursam, ki geçen gün çarşıya indiğimde aklıma geldiniz kuyumcu önünde sizin için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundum:)) o sarı sarı şeylere bakamadım ama olsun, olur da ihtiyarlayınca altın istersem sizden alırım

Oooooo gamestop harekatçılarının neferi olmuşsun Deniz, gümüş mümüş
Yaa mune,baksana su kestaneye
Dikenli mikenli,elleyesimiz yok ama
Bu guzelligi gorunce de napiyoruz,,eldivenleri elimize takiyoruz,biz de bu guzel nimeti tadalim,cocuklarimiz da hem beslensin,hem ogrensin diye bir guzel ayiklayip yiyoruz,yemeye calisiyoruz, basaracagiz, anlatabildimmi

3 gr altinda acele etme,400e inecek yazmislar ceycey,ben de kararsiz kaldim biraz,yarin almazsam pazartesiye ertelerim,sansa artik...

ben 30 a kadar hiç sevmezdim o sarıları.ama bir evlendimm eşimin tarafında herkes altınla yatıyor altınla kalkıyorrr.ben de ipli bileklik devrinden kalmışımm.önce günlerle başladım altına sonra aramızda tatllı bir yarış başladııı onlar aldı ben aldımmmm.altın işine beni bulaştıranlar utansın valla ben de suçç yokkk.9 yaşındaki kızın altınlarını bile aldırttılar ilerde alamazmışımmm hazır olsunmuşş diyeee.

3 gr altinda acele etme,400e inecek yazmislar ceycey,ben de kararsiz kaldim biraz,yarin almazsam pazartesiye ertelerim,sansa artik...
bugün aldım 9 kusür gram.param bitti zaten alamam düşse de.nisana kadar fakirimm geneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…