- 12 Nisan 2012
- 4.427
- 6.639
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.121
Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayimOzlem Denizmen demisti ki,cocuklar ortaogretim yasinda hisse kagitla tanissin,arastirsin ilgilensin.
Ben sahsen korkarim o yasta cocugu tanistirmaya,fakat hakli.
Para ve yonetimi hayatin ayrilmaz bir parcasi.
O yuzden de su gumus alimini azicikta olsa yapip tanimak istiyorum.Rehberlik acisindan.
Taniyayim ki korkmayayim,hani suya girip belli seviyedeyse cocugunu cagirirsin ya,oyle:))
Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim
Valla onu diycektim bende büyük resmi çözdünÇok büyük şeyler değil ya ben öğrenme amaçlı biseyler attım hacmi olup oynasın bide artsın bı de beni borsadan sogutmasin isterimbaşlarsam ilerleyebilirin gb hissediyorum çok sevdim arstiriyorn gece gund
İşte o fibonacciler teknik analizler bilgisayarların yaptığı büyük alımlara ilişkin değil mi, veya ben mi yanlış öğrendimhani büyük alımlar öyle oluyor biz fakirler de onlara yanlamaya çalışmıyor muyuz :)) yoksa tahtacı fantezi olsun diye mi grafikte üçgen oluşturuyor
(bir aceminin büyük resmi görmesi)
Hangi kagit ooBenim de mayista hedefine ulasmasini bekledigim bi kagidim var. Gelen parayla ogluma bi sepet yapicam insallah.
ben de soracaktım da zaten prim yapmıştır mor onu tabandan almıştır diye düşündümmHangi kagit oo
Yahu grup isimlerini bize söylesen olmaz mı zaten girip direk söyleneni yapmıyoruz ama ben gözlüyorum bulduğum tüm sayfalariİnşallah bugün 50 tl daha kazandım bazı gruplar buldum oradan bakıyorum telegramda tabi şimdilik izliyorum dedikleri çıktı gibi tekipteyim
Çok mantikli bende söyledikten sonra onu düşündüm surda Mayıs'a ne kaldiben de soracaktım da zaten prim yapmıştır mor onu tabandan almıştır diye düşündümm
Bak bu cok guzel fikir,tut ki 20 gr aldi,ne kaybeder degil mi,takibi ve sabri ogrenir,tuttum bunuAslında tam çocuk için biriktirmelik maden gümüş, harçlığından artırıp getirsin size 6 lira siz bankadan alırsınız sonra kaç olmuş diye bağımlı gibi gelip gelip sorar :))
300 tl tırtıkladım çocuktan bugün altın aldımm.ama pek memnun olmadıı hani altın neredeeee diyip duruyorrrrrrBak bu cok guzel fikir,tut ki 20 gr aldi,ne kaybeder degil mi,takibi ve sabri ogrenir,tuttum bunu
Bir tane hisse buldun. Ornek veriyorum bim . Bim hedef fiyat yaz Google a . İs yatirimda yazina bak. Ama butun hisseler icin yazmiyor . Ne kadar dogru olur takipte etmek lazimÇok mantikli bende söyledikten sonra onu düşündüm surda Mayıs'a ne kaldi
ben de soracaktım da zaten prim yapmıştır mor onu tabandan almıştır diye düşündümm
hangisiydii t.....s mı?ee mademmm paralar yağacakk biz niye zarardayız yahuuuu damlamıyor bilr 2 gündürrrYok yok ben tabandan beri ufak ufak aldim da hala guzel alinacak yerde. Sen biliyorsun aslinda
Bişey yapmiycam soyle bakem
Iyi akşamlar kızlar,
Sohbetinizi okudum biraz , çok hoşsunuz selam vermek istedim
hangisiydii t.....s mı?ee mademmm paralar yağacakk biz niye zarardayız yahuuuu damlamıyor bilr 2 gündürrr
neymişş yahuu ben de alayımm ucunda zenginlik varsaaaYok kiz ondan 1 tavan aldim kactim
hangisiydii t.....s mı?ee mademmm paralar yağacakk biz niye zarardayız yahuuuu damlamıyor bilr 2 gündürrr