Yatırım bizden sorulur! :)

Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim

Ben cocuklarima 10 000 lik hisse almayi dusunuyorum . Uni zamani kullanmalari icin . Tahmini 8 10 yil arasi beklemeli . Bakalim . Bugun sey dedim hatta harcliklariyla bir sey almayi planliyorlar. Gelin kizim hisse alayim

Benim de mayista hedefine ulasmasini bekledigim bi kagidim var. Gelen parayla ogluma bi sepet yapicam insallah.

Çok büyük şeyler değil ya ben öğrenme amaçlı biseyler attım hacmi olup oynasın bide artsın bı de beni borsadan sogutmasin isterim başlarsam ilerleyebilirin gb hissediyorum çok sevdim arstiriyorn gece gund
Valla onu diycektim bende büyük resmi çözdün

Aslında tam çocuk için biriktirmelik maden gümüş, harçlığından artırıp getirsin size 6 lira siz bankadan alırsınız sonra kaç olmuş diye bağımlı gibi gelip gelip sorar :))
Bak bu cok guzel fikir,tut ki 20 gr aldi,ne kaybeder degil mi,takibi ve sabri ogrenir,tuttum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…