- 17 Mayıs 2011
- 1.050
- 3.903
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.081
Evet, o huyunu ben de fark ettim ister istemez. Ama bu tip ufak tefek densizlikleri görmemezlikten geliyorum, yüz göz olmuyorum. :))Ona ben de dikkat ettim öğleye doğru-öğleden hemen sonra oturuyor fiyatlar
Dovizin dususu devam ederse altin tutunamaz,biraz daha duser diye okudum ben de,ama kendi dusunce ve tecrubeme gore,toparlanir,ta ki asi olayi oturuncaya ve mutasyonlu virus tehlikesi tehdit olmaktan cikana kadar.bir kaç yerden duyum aldımm evet.o yüzden bugün tekrar altın aldımm
ben alıp 5 yıl unutacağımm için devamlı almaktan yanayımm elime para geçtikçeee.tl de kalırsa para harcanıyorr çünküüDovizin dususu devam ederse altin tutunamaz,biraz daha duser diye okudum ben de,ama kendi dusunce ve tecrubeme gore,toparlanir,ta ki asi olayi oturuncaya ve mutasyonlu virus tehlikesi tehdit olmaktan cikana kadar.
Ondan da sonra sert dususler olacaktir,o zaman cikip tekrar donmek isterim dogrusu...
Ytd tabii ki...
Ayynen bu dediklerinin hepsini yaptım bugün fistikcim .havalı havalı konusuyodum anlamadiniz mi hepsini bu bikac günde öğrendim2021 orta uzun vade hisse tavsiye yaz youtube a bak. Sonra soylenenleri incele 1 haftalik 1 aylik 1 yillik artisi. Bist 30 ,yildiz pazar hisselerine bak . Twiterda hashtag ile arat . Kisa vade bizlere göre degil bizzat tecrube ettim
Tam anlamıyla böyle düşünüyorum.TL nin deger kazanmasi surekli gelirimizin degerli olmasi demek. Kenardaki birikimin kiymeti katlansin istiyoruz ok. Ama buna esdeger paramizin degerinin bolune bolune azaldigini unutuyoruz.
Ne aciklandi ceyceycim,ben bakamadimborsa bugün de kötü gitti .altın hissesinden de zarar ettik açıklama yapılıncaa
ben bilmiyorumm.gocama sorup geleyim de diyememmmmm şimdiiiiiNe aciklandi ceyceycim,ben bakamadim
Katiliyorum . Zaten altinda uzun vade yatirimBenim esimden kalma guzel bi miktar altin ve dolarim var. Kesinlikle dokunmam, oglumun hepsi.
Ama suan dustukce seviniyorum.
Turkiye sartlarinda yasiyoruz, tl kazaniyoruz. TL nin deger kazanmasi surekli gelirimizin degerli olmasi demek. Kenardaki birikimin kiymeti katlansin istiyoruz ok. Ama buna esdeger paramizin degerinin bolune bolune azaldigini unutuyoruz.
Birakin dussun. Asil zenginlesmeyi doviz duserse yasariz.
çünkü ne kadar çirkefe yatabileceğini son haftalarda hepimiz gördük, gerçekten de yüz göz olunmaz böyleleriyle :))Evet, o huyunu ben de fark ettim ister istemez. Ama bu tip ufak tefek densizlikleri görmemezlikten geliyorum, yüz göz olmuyorum. :))
+1ben alıp 5 yıl unutacağımm için devamlı almaktan yanayımm elime para geçtikçeee.tl de kalırsa para harcanıyorr çünküü
Dovizin dususu devam ederse altin tutunamaz,biraz daha duser diye okudum ben de,ama kendi dusunce ve tecrubeme gore,toparlanir,ta ki asi olayi oturuncaya ve mutasyonlu virus tehlikesi tehdit olmaktan cikana kadar.
Ondan da sonra sert dususler olacaktir,o zaman cikip tekrar donmek isterim dogrusu...
Ytd tabii ki...
Fakat iste bu hareket dogru degil bence.Bereketli olsun :) Önceki mesajlarda okudum, yanlış anlamadıysam siz Mart ayında ciddi bir yükseliş bekliyorsunuz. Öyle olur umarım, önceki deli yükseliş sonucu kısa zamanda bir miktar kar realize edip çıkma umuduyla geçim parasını yatıran pek çok insan maalesef terste kaldı. Hiç olmazsa onlar toparlar, TL bazında zararsız çıkarlar altından.
Arkadasim 3 yildir filan nakit tutuyormus,9 10 bin kadar,ben+1
El harçlığı diye aylık ayırdığım 200-300 tl dışında asla tlde kalmamzaten harcamalar %90 kredi kartı, onun dışında nakit pişmanlıktır, buna (uzun vadede) döviz de dahil :))
Kisa vade icin teknik bilmek gerekiyor ayrica ucretli programlar var ondan ayrica surekli basinda durmak gerekiyor. Fazlasi da vardir belki bilmiyorumKısa vade benim de kafama yatmıyor ya. Bi de o büyük işlemleri bilgisayarlar falan yapmıyo mu, merakımdan soruyorum. eğer öyleyse yapay zekayla aşık atılır mı yaşey gibi çocukken bilgisayarla satranç oynar birkaç hamlede hemen yenilirdik
döviz 2 kere zirve yaptı son yıllarda ikisin dede satmadığıma çok pişmanımm.birinde kızın bademcik geniz eti ameliyatızamanıydı fırsat bulamadım .diğeri benim salaklığımm daha da çıkar sandımm dibe vurduuu+1
El harçlığı diye aylık ayırdığım 200-300 tl dışında asla tlde kalmamzaten harcamalar %90 kredi kartı, onun dışında nakit pişmanlıktır, buna (uzun vadede) döviz de dahil :))
İşte o fibonacciler teknik analizler bilgisayarların yaptığı büyük alımlara ilişkin değil mi, veya ben mi yanlış öğrendimKisa vade icin teknik bilmek gerekiyor ayrica ucretli programlar var ondan ayrica surekli basinda durmak gerekiyor. Fazlasi da vardir belki bilmiyorum
Ben de geçenlerde yanlışlıkla 500 dolar bozmuştumdöviz 2 kere zirve yaptı son yıllarda ikisin dede satmadığıma çok pişmanımm.birinde kızın bademcik geniz eti ameliyatızamanıydı fırsat bulamadım .diğeri benim salaklığımm daha da çıkar sandımm dibe vurduuu
Aaallaaahiiim,elitligimize toz konduracaksinben bilmiyorumm.gocama sorup geleyim de diyememmmmm şimdiiiii
Böyle böyle, sabırla, sevgiyle, her gün gösterdiğimiz güven ve şefkatle yavaş yavaş doğru yolu bulacaktır.çünkü ne kadar çirkefe yatabileceğini son haftalarda hepimiz gördük, gerçekten de yüz göz olunmaz böyleleriyle :))
Haklısınız, yerden göğe kadar haklısınız.Fakat iste bu hareket dogru degil bence.
Altin gunluk al sat kagitlara benzemez.
Bazen uzun zaman ister.Zaten sisirilmis fiyatlardi,dogal gelisimine aykiriydi aslinda.
Patlayacak elbette,biraz sabirla takip etmeli.Yuksek fiyattan alan da asla zararda degil bence,fakat kenara atilacak parayla alinmali,ekmek mutfak parasiyla degil,..
Gumus kazandirdi diyorlar,ama dusmus goruyorum,nasil oluyor oBen de geçenlerde yanlışlıkla 500 dolar bozmuştumsonra amaan deyip gümüş platin aldım. ben de döviz tutarım ama aşamalı altına geçiriyorum :))