- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.872
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.061
Ben aldim firsat bu firsat. Ama ben uzun vadeli biriktiriyorum. Her ay düzenli 20 gram alirim sasmaz.
ceycey bak gizli zenginlerden var aramızda :))morportakalll biz fakirler arasında bir ikonnnn .o bir zengünnnnnnn çünküüüüü
valla soğan ekmek yesem ayda 20 gram altın alamam mihail.euro ya da dolar olarak gelir lazım onaaaceycey bak gizli zenginlerden var aramızda :))
Uzun vadede illlaki cikacaktir . nakit varsa almak icin firsat . Hep ciksa batmistikIndikce indi ayy bakmak istemiyorum artık bir aRa 420 oldu..
Ben de ayni fikirdeyimben de altın aldım 9 kusür gram etti paramm.çıkışa geçecekk bilginizeeee
bir alt destege inmesse ilk hedef 445 mis diyolaaarmartta uçuşa geçecekmişşşşş sağlam duyum aldımm.
Gerçek gerçeksanal borsa mı gerçek mi?
Valla benim gelir liravalla soğan ekmek yesem ayda 20 gram altın alamam mihail.euro ya da dolar olarak gelir lazım onaaa
2021 orta uzun vade hisse tavsiye yaz youtube a bak. Sonra soylenenleri incele 1 haftalik 1 aylik 1 yillik artisi. Bist 30 ,yildiz pazar hisselerine bak . Twiterda hashtag ile arat . Kisa vade bizlere göre degil bizzat tecrube ettimButuuun gün borsa hisselerini arastirdim ama beni doyuracak bişey bulamadım.su hisse olur diyemiyorum sanırsın milyarlar yatircamcozebilcekmiyiz bu işi acep ytd yazıp bı iki isim citlatsaniz da arastrsak ya
kira da alamadık ki doğru dürüst bizim kiracı lazer ve güzellik merkezi.iş yapamadı ki kadından ne alalımm.arada az az yatırıyor idare ediyoruz birbirimiziValla benim gelir lirakira parasi bosuna demiyorum portakalinki en iyi is diye
Her sabah gram altın alıyorum ayın 1'inden beri, ben sabah alıyorum o gün içinde düşüyor.Indikce indi ayy bakmak istemiyorum artık bir aRa 420 oldu..
bende zarardayımm bakan değişince ilk düşüşte almıştımm fazlaca 2 700 e çıktı zararım bu hafta.ama üzülmüyorumm nasılsa fırlayacak sabrediyorummm.üstüne de fırsat alımı yaptımm bugün hattaHer sabah gram altın alıyorum ayın 1'inden beri, ben sabah alıyorum o gün içinde düşüyor.
Geçen ay da durum aynıydı.
Kullandığım banka uygulaması, tüm varlıklarınızın- altın döviz ne varsa- TL karşılığı toplam değerini gösteriyor şubeye ilk girdiğinizde.
Her akşamı bir öncekinden daha fakir kapatıyorum.
TL cinsinden varlığı, altın cinsinden varlığa dönüştürmek asla zarar ettirmedi, ettirmez.
Çok akıllıca karar vermişsiniz. beklenmedik bir şekilde kısa vadede satmak zorunda kalmadıkça, hiç endişe etmeyin.
Çok büyük şeyler değil ya ben öğrenme amaçlı biseyler attım hacmi olup oynasın bide artsın bı de beni borsadan sogutmasin isterimSeni doyurmasi icin mesela hangi vasiflari istersin ☺☺
Uzun vadede illlaki cikacaktir . nakit varsa almak icin firsat . Hep ciksa batmistik
Ben de ayni fikirdeyim
bir alt destege inmesse ilk hedef 445 mis diyolaaar
Aslinda is yeri olmasi iyi. Bu dönemi atlatinca yoluna girer.kira da alamadık ki doğru dürüst bizim kiracı lazer ve güzellik merkezi.iş yapamadı ki kadından ne alalımm.arada az az yatırıyor idare ediyoruz birbirimizi
İşte bende bizimi analistlerin hiç sevmedigini anladım ytd tabivalla ben de yenıyım. arastırma aramasındayım.
GEREL ve BIZIM falan bakınıyorum YTD
hatta bu BIZIM ruyama gırdı dun guya o kadar cok hısse almısım kı bundan, BIZIM ın yarısı benım dıye dolasıyordum etrafta hahahha
evet öyle olmalı.yoksa elimde senedi var avukata verirdim alırdımm borcunu kötü niyetlilik olur amaaa.yıllarca düzenli ödedii şimdi de kazanamıyor napsınn kadınn.personeline d emaaş ödeyemediiAslinda is yeri olmasi iyi. Bu dönemi atlatinca yoluna girer.
Ne güzel yapiyorsunuz ayrica, bu dönemde herkes birbirine elinden geldigince yardim etmeli
Kısa vade benim de kafama yatmıyor ya. Bi de o büyük işlemleri bilgisayarlar falan yapmıyo mu, merakımdan soruyorum. eğer öyleyse yapay zekayla aşık atılır mı ya2021 orta uzun vade hisse tavsiye yaz youtube a bak. Sonra soylenenleri incele 1 haftalik 1 aylik 1 yillik artisi. Bist 30 ,yildiz pazar hisselerine bak . Twiterda hashtag ile arat . Kisa vade bizlere göre degil bizzat tecrube ettim
Ona ben de dikkat ettim öğleye doğru-öğleden hemen sonra oturuyor fiyatlarHer sabah gram altın alıyorum ayın 1'inden beri, ben sabah alıyorum o gün içinde düşüyor.
Benim de yarin alasim var,gozunu gokyuzune diker 1 2 gun icinde sanki.bende zarardayımm bakan değişince ilk düşüşte almıştımm fazlaca 2 700 e çıktı zararım bu hafta.ama üzülmüyorumm nasılsa fırlayacak sabrediyorummm.üstüne de fırsat alımı yaptımm bugün hatta
bende zarardayımm bakan değişince ilk düşüşte almıştımm fazlaca 2 700 e çıktı zararım bu hafta.ama üzülmüyorumm nasılsa fırlayacak sabrediyorummm.üstüne de fırsat alımı yaptımm bugün hatta
bir kaç yerden duyum aldımm evet.o yüzden bugün tekrar altın aldımmBereketli olsun :) Önceki mesajlarda okudum, yanlış anlamadıysam siz Mart ayında ciddi bir yükseliş bekliyorsunuz. Öyle olur umarım, önceki deli yükseliş sonucu kısa zamanda bir miktar kar realize edip çıkma umuduyla geçim parasını yatıran pek çok insan maalesef terste kaldı. Hiç olmazsa onlar toparlar, TL bazında zararsız çıkarlar altından.