- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.041
çok güzell bir miktar tebrikler.ben ayda 4 5 gram anca alabiliyorumm.ama uzun vadede epey biriktirdimm.damlaya damlaya göl oluyorrrrBen aldim firsat bu firsat. Ama ben uzun vadeli biriktiriyorum. Her ay düzenli 20 gram alirim sasmaz.
neyyyy oralarada mı düştükkkkGecen eksi sözlük de o haber vardı
Artık fakir bir ünlüsün
ne yapsam da a4 kağıdı olarak kalırlarrrrrHepsine dokun 5 2 0 totemini yap
morportakalll biz fakirler arasında bir ikonnnn .o bir zengünnnnnnn çünküüüüü
Ben aldim firsat bu firsat. Ama ben uzun vadeli biriktiriyorum. Her ay düzenli 20 gram alirim sasmaz.
9 kusür gram aldım bugün bir fakir olarakkk.martta borcum çok alamamm.nisana tekrar alırım bi 5 grammBen de yarin alacagim insallah ama 5 veya 6 gram.
Senin miktar masallahne zamandan beri biriktiriyorsun?
Ben daha gecen ay basladim. Yillik hedefim 40 gram biriktirip birakmak. Oncelikli yatirim veya birikim turum degil ancak sepette bu da olsun dedim
borsa bugün de kötü gitti .altın hissesinden de zarar ettik açıklama yapılıncaaBen de yarin alacagim insallah ama 5 veya 6 gram.
Ben daha gecen ay basladim. Yillik hedefim 40 gram biriktirip birakmak. Oncelikli yatirim veya birikim turum degil ancak sepette bu da olsun dedim
Ben bugün ilk defa kâr ettim borsada 13 tll ama olsun çok mutlu oldumKızlar bugün kimler zengin oldu
Benimkiler yine aynı devam ediyor dev market zinciri biraz arttı zararım azaldı umarım bu hafta toparlayacağım
Nomum cihat dede diyor ki, atıyorum 10 gr altınım var diye bakın olaya, 4200-4500-5000 TL (artık gramı o zaman kaçsa) param var demeyin. Para aşınır mal aşınmaz, 10 gr her zaman 10 grdır :)) bugün düşer yarın artar.Indikce indi ayy bakmak istemiyorum artık bir aRa 420 oldu..
sanal borsa mı gerçek mi?Ben bugün ilk defa kâr ettim borsada 13 tll ama olsun çok mutlu oldumzararda duran hisseler var inşallah onlarda toparlanir da hevesim kırılmaz..
borsa bugün de kötü gitti .altın hissesinden de zarar ettik açıklama yapılıncaa
cihat dede doğruu demişşş.ince ince kar zararı altında düşünürsekk kafayı üşütürüz 5 gram aldım dersin biterrrNomum cihat dede diyor ki, atıyorum 10 gr altınım var diye bakın olaya, 4200-4500-5000 TL (artık gramı o zaman kaçsa) param var demeyin. Para aşınır mal aşınmaz, 10 gr her zaman 10 grdır :)) bugün düşer yarın artar.
altın bulundu diye açıklama geldii hissee kıpkırmızı olduu .bir dedektör alıpp altın araycacağımmm.tek zenginlik çaremm o kaldıııAslinda iyiydi sanki endeks. Ben bugun hic bisey yapmadim. Almadim satmadim. Kizlar biliyor sucuk yatirimi yaptim.
Buyuk capli girdigim kagitta tahtaciyla bank of america savasiyor. Tahtaci kasitli dusurdu, satiyorsan dusukten sat uleyn diye ayar cekti resmen. Cok da tatli tweet atar bizim tahtaci "trade etmeye calismistir, tahta uzerinden biraz konusmusuzdur" gibiallah var hastasiyim adamin.
Bi kagidim %3 e yakin arti
Bi kagidim %0.09 mu ne, kurusluk arti
Bi kagidim boyle kurusluk eksi.
Hahahahha hakkini yemeyeyim kapi gibi tavanimiz var ısık plastik5 gundur tavan. Kar 280 tl
Bilmem icimden gelmedi ugrasmadim. Halbuki aklimda kagit da vardi, gitmis de. Kismet yarina.
Sepette hersey olsunBen de yarin alacagim insallah ama 5 veya 6 gram.
kızlarrrrrr aramızdaki ikinci zengini de keşfettim.yurtiçini anladım da yurtdışı ev dediii kadınnnn.kesin zenginn buuuuuSepette hersey olsunyerli/yabanci hisse, fon, altin, euro, bes, yurtici/ yurtdisi evler benim favoriler. Gümüs, bitcoin henüz yok bende, burdan heveslendim bakalim. Ben kiralardan gelenin bir kismiyla aliyorum altin yillardir.
Iyi de ben yurtdisindayim ondan olmasinkızlarrrrrr aramızdaki ikinci zengini de keşfettim.yurtiçini anladım da yurtdışı ev dediii kadınnnn.kesin zenginn buuuuu
aaaa o zaman değişir bakkk.arkadaşlarrrr yanılmışımm o da fakirmişşş bizdenmişşşşşşIyi de ben yurtdisindayim ondan olmasin
Kimden aldın kız :))martta uçuşa geçecekmişşşşş sağlam duyum aldımm.
evet maalesef tüm söylediklerin doğruuKimden aldın kız :))
Yani keşke uçmasa da daha fazla alabilsek ama çıkacağını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok ki. Kasımdan beri peş peşe faiz artırdık sonsuza kadar mı artıracağız illa ki duracak bi yerde nitekim ocakta artırmadık. bi süre sonra faizleri beğenmeyen yabancı tefeci alacak parasını gidecek (doları düşüren bu para). kalıcı para yabancı yatırımla gelir, wolkswagen trye fabrika açacam dedi, vazgeçti tası tarağı topladı gittii yabancı yatırım da yok yani. ülkemizi geçelim pandemide tüm dünya deli gibi para bastı, yani önümüzdeki senelerde paranın değeri düşecek. bunların hepsi altının çıkacağı anlamına geliyor maalesef
Ben altının çıkmasına üzülüyorum aslında.