-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.021
Ben de senin adına mutlu oldum ❣Kizlar cok tesekkur ederim.
Ya buda tutmaz ama bu bir "yapilan haksizliga geri donus" adimi
Ben hala kararlarimdan caymadim
Ani guzel gecir gelecege hazirlan mottom
Bitcoinden de daha cok kazanmisim ztn cok mutluyum galiba
Butuuun gün borsa hisselerini arastirdim ama beni doyuracak bişey bulamadım.su hisse olur diyemiyorum sanırsın milyarlar yatircamcozebilcekmiyiz bu işi acep ytd yazıp bı iki isim citlatsaniz da arastrsak ya
Ben de seçim yapamaz oldum hiçbir şey bilmiyoken seçim yapmak çok basitti ve kazanmıştım da ama bu sefer öğrendiğim şeyler üzerinden tahminle girdiklerim hep eksideButuuun gün borsa hisselerini arastirdim ama beni doyuracak bişey bulamadım.su hisse olur diyemiyorum sanırsın milyarlar yatircamcozebilcekmiyiz bu işi acep ytd yazıp bı iki isim citlatsaniz da arastrsak ya
Butuuun gün borsa hisselerini arastirdim ama beni doyuracak bişey bulamadım.su hisse olur diyemiyorum sanırsın milyarlar yatircamcozebilcekmiyiz bu işi acep ytd yazıp bı iki isim citlatsaniz da arastrsak ya
Kızlar bugün kimler zengin oldu
Benimkiler yine aynı devam ediyor dev market zinciri biraz arttı zararım azaldı umarım bu hafta toparlayacağım
ben de altın aldım 9 kusür gram etti paramm.çıkışa geçecekk bilginizeeeeGünaydın herkese :)
Fonum 15 tl kâra geçmiş.
Yuppi :)
zenginlikkk kimm biz kimmm.borsa da iyi gitmiyor 2 gündür.Kızlar bugün kimler zengin oldu
Benimkiler yine aynı devam ediyor dev market zinciri biraz arttı zararım azaldı umarım bu hafta toparlayacağım
Sanal yada gerçek fark etmez zengin zengindirFınfree SORARSAN 6.500 KAZANDIM 100 bıne ahahhaha :)
nasıl farketmez ayoll.kızım arkadaşıyla oynamak için yazıcıdan 1000 1000 dolarcıklar çıktı almışş.ee bunların bana ne faydası var sıfırrrrrr sıfırrrrSanal yada gerçek fark etmez zengin zengindir
Darısı gerçeklere diyelim
Bende ek dersle haftaya bir gram altin alacağım bende altinin biraz daha düşüp yükseleceğini düşünüyorum .zenginlikkk kimm biz kimmm.borsa da iyi gitmiyor 2 gündür.
martta uçuşa geçecekmişşşşş sağlam duyum aldımm.Bende ek dersle haftaya bir gram altin alacağım bende altinin biraz daha düşüp yükseleceğini düşünüyorum .
Hepsine dokun 5 2 0 totemini yapnasıl farketmez ayoll.kızım arkadaşıyla oynamak için yazıcıdan 1000 1000 dolarcıklar çıktı almışş.ee bunların bana ne faydası var sıfırrrrrr sıfırrrr
Sonra gazetelere çıkıyorsun yazma böyle şeylermartta uçuşa geçecekmişşşşş sağlam duyum aldımm.
gitsin zenginleri yazsınn ne uğraşıyor bizim gibi fakirlerleeeSonra gazetelere çıkıyorsun yazma böyle şeyler
Ben aldim firsat bu firsat. Ama ben uzun vadeli biriktiriyorum. Her ay düzenli 20 gram alirim sasmaz.
Gecen eksi sözlük de o haber vardıgitsin zenginleri yazsınn ne uğraşıyor bizim gibi fakirlerleee