- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.981
Kııız sucuk diye diye canımı çektirdin hee
Kuymak yapıcaktım ben bugün kahvaltıya sucuk mu aldırsam paraya kıyıp napsamşöyle yağına ekmek bansam
Canım benim bir akrabam sucuk işiyle uğraşıyor, inegi kendi besliyor,çok temiz bir yere yaptırıyor bir günde bitiyor yaptırdığı sucuklar... Çok güzel kârı var diyordu..Sucukta iyi para varSucuk en baba yatırım tavsiyesidir portakalım, spk mpk dinlemem konu sucuk olursa. Orası bizim kırmızı çizgimiz
Sucuk pişman ettirmez
Bugün bende ilk defa kâr a geçmişim kağıdım 16 TL kar getirmişsatsam mi beklesem mi bilemedim..
Çok güzel yaaa insan sanalda olsa bir şeyler kazandıkça mutlu oluyor değil mi.. Ben sanal paradan hâlâ 10 bini kullanıyorum batirmayayim diyeYa benim de finfree 3500 artıya geçmiş
100 bin ile oynamıştım
Kuymak yapacağım zaten sucuğa ayırcak param yok benim hisse bugün düşüşteKuymak tercihimdir :)
Dün akşam koca tavayı tek başıma yedim.
Sucuk yiyeceksen de az yemeye ve iyi pişirmeye dikkat et bebiş rahatsız olmasın:)
Hanımlar merhaba, herkese bol kazançlı günler diliyorum.
Ben size çok alakasız bir meseleyle geldimBu grubun enerjisini çok sevdim çünkü. Saçlarım için radikal bir karar almak üzereyim, ama tabiki asla cesaret edemiyorum. İlgili başlıkta da kimse görmüyor konuyu.
Vakti olan bir zahmet bakıp baka akıl verebilir mi
Thread 'Saçımı kısa kestirsem??'
Saçımı kısa kestirsem??
Bence kestir esram saçların hacimliymiş güzel durur kısa. En kötü ne olabilir ki zaten geri uzar yaniHanımlar merhaba, herkese bol kazançlı günler diliyorum.
Ben size çok alakasız bir meseleyle geldimBu grubun enerjisini çok sevdim çünkü. Saçlarım için radikal bir karar almak üzereyim, ama tabiki asla cesaret edemiyorum. İlgili başlıkta da kimse görmüyor konuyu.
Saçımı kısa kestirsem??
Teşekkür ederimÇok yakışır bence
Sağol canım, evet geri uzar da uzayana kadar kepaze olursam diye korkuyorum birazBence kestir esram saçların hacimliymiş güzel durur kısa. En kötü ne olabilir ki zaten geri uzar yani
Yüzünüzü görmediğimiz için net birşey diyemem ama değişiklikleri çok severim bencede kestirin nasıl olsa uzayacak beğenmezseniz bir daha kestirmezsiniz..Hanımlar merhaba, herkese bol kazançlı günler diliyorum.
Saçımı kısa kestirsem??
Yok kepaze olmalık saç değil seninki, ince dümdüz olaydı küçük emrah ihtimali olabilirdi ama senin saçın bukleli güzel. Bakımı belki zordur bilmiyorum ama kıvırcık saç daha genç gösteriyor insanı bence.Sağol canım, evet geri uzar da uzayana kadar kepaze olursam diye korkuyorum biraz
Sağol canım, evet geri uzar da uzayana kadar kepaze olursam diye korkuyorum biraz
Haftaya kestireyim o vakitYok kepaze olmalık saç değil seninki, ince dümdüz olaydı küçük emrah ihtimali olabilirdi ama senin saçın bukleli güzel. Bakımı belki zordur bilmiyorum ama kıvırcık saç daha genç gösteriyor insanı bence.