- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.961
gene gazetelere düşersem suçç sizin bu seferrrr.tefeciden para alıp borsa oynuyorlar yazar bu sefer de adammm .malum herşeyi yanlış anlıyorrrBasligimiza baak,tikkatli olcez,yola bakcez,yola bakcez,yola bakceeez:)
Bizde ailecek sezon sonu alıyoruz . Duan güzel indirimler var . Şimdiden almak en mantıklısı .indirimlere ben de dayanamadımm valla maalesef.kıza seneye giymeye mont bot ayakkabı aldımm.kendime de 2 tulum bir de tişört aldımm yazlıkk.pandemi biterse 3 katına satarlarr valla markalarrr.şimdi ellerinde kaldı yüzde 70 80 indirimdelerrr
evet aynen yazın kışlık kışın yazlık alarak marka giyebiliyoruz ailecek.yoksa sezonda değerlerinin çok üstüne satıyorlarrrrBizde ailecek sezon sonu alıyoruz . Duan güzel indirimler var . Şimdiden almak en mantıklısı .
Valla hiç böyle düşünmedim bencede çok mantıklı ama işte para parayı çekiyor böyle de bir durum var ortadaYav ben para olsam fakire giderim,zenginim diyene niye gideyim ki
Ceycey seni okudukça hırslanıyorum girdim 2binle hadi bakalım 200 kazandımöğren bence de kar zarar ortalaması sonunda ayda 15 20 k kalıyor eldeee.işe girsen verecekleri asgari ücrett
Yaaa nerde indirim var kaçırmışım pandemiden önce bende öyle yapardım sezon sonu alırdım hepindirimlere ben de dayanamadımm valla maalesef.kıza seneye giymeye mont bot ayakkabı aldımm.kendime de 2 tulum bir de tişört aldımm yazlıkk.pandemi biterse 3 katına satarlarr valla markalarrr.şimdi ellerinde kaldı yüzde 70 80 indirimdelerrr
çocuk kıyafetlerinde var ipek...l twis...t gibi markalardada var.kumaşları kaliteli yıllarca giyiliyor.bir de 2. el siteleri var ya oralarda etiketli sıfır ürünler uyguna bulunuyorrr.kadın alıyor mesela elinde kalıyor etiketli sıfır ürünleri değerinin 3 de 4 de brine vveriyor.öyle çok alışveriş yaptımm .Yaaa nerde indirim var kaçırmışım pandemiden önce bende öyle yapardım sezon sonu alırdım hep
Ceycey seni okudukça hırslanıyorum girdim 2binle hadi bakalım 200 kazandım
Oooo hatunlar herkeste güzel haberler ne hoş ne hoş :))
Allah ağzımızın tadını bozmasın ali rıza bey
Oooo hatunlar herkeste güzel haberler ne hoş ne hoş :))
Allah ağzımızın tadını bozmasın ali rıza bey
Sucuk en baba yatırım tavsiyesidir portakalım, spk mpk dinlemem konu sucuk olursa. Orası bizim kırmızı çizgimizC ceycey0406 kazanç saglayanlar egleniyor, gel biz yakalim birer sigara
Dün bize iyi gelmedi ben borsayi biraktim sucuk yatirimina giriyorumYatirimin ilk kurali, olumsuz giden piyasadan kac, olumlu piyasalara yönel.
Ben sucuk trade edicem ama ytd
Kııız sucuk diye diye canımı çektirdin heeC ceycey0406 kazanç saglayanlar egleniyor, gel biz yakalim birer sigara
Dün bize iyi gelmedi ben borsayi biraktim sucuk yatirimina giriyorumYatirimin ilk kurali, olumsuz giden piyasadan kac, olumlu piyasalara yönel.
Ben sucuk trade edicem ama ytd