- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 34
- Konu Sahibi kahveyesil
-
Tesekkur ederimGeçmiş olsun benimde baş ağrım tutar tansiyonum yukselince bende gece uyanirsam tekrar uykuya dalmakta zorlanıyorum şimdi tekrar gidip uyumayi deniycem sizede iyi uykular tekrar geçmiş olsum
Mr cektirdim,birsey cikmadi ama tuttu mu tutuyor..dikkat ettim azcik yorulayim yada uzuleyim hemen tetikliyo agriyi..Lutfen gidip bir ilacli mr cektirir misin? Agrilarinin sebebini bul.
Bende bebis yok, koca bebis var ama kactimi kaciyor iste..uykuyada bi duskunumki bebis olunca napcam bilmiyorum, seninde bas agrin gecmistir yada gecer umarim...
İlacli mr mi?Mr cektirdim,birsey cikmadi ama tuttu mu tutuyor..dikkat ettim azcik yorulayim yada uzuleyim hemen tetikliyo agriyi..
Valla yazarken sozlukten temel anlamina bakmak aklima gelmedi..Gorusunuze saygim sonsuz ama ben bir sakinca gormedim.zıbarmak: ilk anlami "ölmek gebermek" olan bir sözcük. Yan anlamlarda uyumak sa vardır elbet ama yine de kullanilmamasi daha dogrudur diye düşünüyorum.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.Bende oyle dusunuyorum 2 kez gittim ayni dra denk geldi,birinde mr cekmedi emziriyorum diye ilacta yazmadan yolladi,ikincide bakti olmuyo mr cekti birsey cikmadigini ayni hastanenin acilinde ogrendim.Annemde de vardi migren,Irsi mi acabaMigren mi var acaba sizde.
Tesekkur ederim yorumunuz icin.Bende oyle dusunuyorum 2 kez gittim ayni dra denk geldi,birinde mr cekmedi emziriyorum diye ilacta yazmadan yolladi,ikincide bakti olmuyo mr cekti birsey cikmadigini ayni hastanenin acilinde ogrendim.Annemde de vardi migren,Irsi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?