Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yatınca dümdüz oluo :(

Herkezin gögüzleri yatınca yayılır büyük memelerin dahada yayılır rahat etmezler sütyenle yatarlar bazıları bizimde küçük ama yayılıyo warsın yayılsın gülüm büyüsünde yayılalım

şu olmuyor düşüncesini atın bi kafanızdan o yüzden olmuyor. inan oluyor. hiçbişey sürmesen bir ay masaja sabretsen bile büyüyor. yatınca yayılıyor tabi ama eskisi kadar düz olmuyor. eskiden yatınca tutulcak bir tarafı kalmıyordu. şimdi yattığımda iki elimle tutup birleştirebiliyorum bile.

arkadaşlar doğal olmayan herşeyin vücuda etkisi var. hem büyük göğüslüyüm ben. inanın hiç kullanışlı değil. birde bana doğumdan sonra iki metre olur seninkiler deniyor iğrenç çok dikkat çekici ve istediğin hiç birşeyi giyinemiyorsun. hiç göründüğü gibi değil sütyen terletir. bırakırsın sarkar. berbat

tatlım büyük göğüslü olmak da sorun evet. biz de senin gibi ideal, normal boyutta bir çift göğüs arzuluyoruz :)

ay büyük olsunda dikkat çeksin :)):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…