• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatılı hasta bakıcı arıyorum ACİLLLLL

zynp.ZEYNEP

KOKOŞ BERRA 'M
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
4.981
9
116
44
İstanbul
kayınvalidem kalça kırıklığı sebebiyle amliyat oldu..şu an hastanede yatıyor..hastane çıkışı yanıma alıcam..ama bakımı için kendi evime yatılı bakıcı arıyorum..ayağa kalkamadığı için altı bezleniyor..ne zaman tuvalete kalkabilir bilemiyorum..kalkana kadar altı değişilecek..daha sonra kendi yardımla tuvalete gidebilir..onun yanında yatacak ihtiyaçlarını karşılayacak biz evde yokken yemeğiyle ilgilenebilecek bir bayan arıyorum..kayınvalidem 72 yaşında ve 80 kilo,aklı başında.. 40 yaş ve üzeri güvenilir gerektiğinde evimizi emanet edebileceğim merhametli bir bayan arıyorum...maaş 800 tl..istanbul güngörende ikamet ediyorum..

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum..semtini de belirtirsen belki çıkar birileri. inşallah iyi merhametli bir insan denk gelir...

zeynepcim geçmiş olsun umarım düzgün birini bulursunuz enkısa zamanda..

ben mesleğim gereğiyle yaşlı yatağa bağımlı hastalarla çalışıyorum; gözlemlediğim kadarıyla yatılı türk bayan bulamazsın bence.
zaten evde bu tarz bakım için genelde insanlar yabancı uyruklu bayan buluyorlar türkmen vs.
aman canım dikkatli olmanı öneririm, pasapotunu al; gerçi illegal çünkü çoğunun çalışma izni yok ama mecburiyet bir yerde. Bu arada piyasası 500 dolar genelde.. hatta aralarında hemşire olanını bile bulabilirsin bence öylesini ara, nasılsa hepsi aynı fiyatla çalışıyor..
Annene çok geçmişler olsun canım..

Back