mrblar bursa içi veya ankarada yatılı bakıcılık işi arıyorum. ıs beklentilerimden cok , saygın bır aılede huzurlu saygı cercevesınde calısmak ıstıyorum.kendımı tanıtayım.adım pınar yasım.28 aslen ayvalıklıyım.ıkı yıllık uludag unv.mezunum.bu meslegı ıkı yıldır surdurmekteyım.Bir sure ankarada bulundum iş nedenıyle.referansım bulunmaktadır.sıgara kullanmamaktayım.kıtap okumayı severım.çalısacagım aıle kendı menfaaatlerını dusunen bır aıle ıstemıyorum.bakacagım bebek,ıkızbebek(kayınvalıde veya anne ıle bırlıkte)olmak sartıyla,yaslı bakımı veya çocuk bakımı olabılır.haftanın bes gunu veya cumartesi oglene kadar calısmayı dusunuyorum.acıl bır ısım olduğunda aıleden ızın alıp carsıya cıkabılmeli,odama cekılme saatlerımın belırlenmesını,cocugunuzu bana emanet etmenızı guvenmenızıde beklerım.evde rutın ve yemek yapabılirim ıstege baglı.calısacagım aılede ssk ıstemekteyım.maasımın bankaya yatırılması ve ıs sozlesmesı yapılmasını ıstıyorum.tabıkıde aılenınde beklentılerı vardır benden uyumlu ve ısı hemen kavrayan bırıyımdır.evınızı kendı evım gıbı benımserım.sehır dısına cıkıldıgında eslık edebılırım kısadonemlerde ve egıtıme acıgımdır.telefon numarası veremıyorum sıte kuralları:) pinaryavcin@gmail.com saygılar....