Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yataş marka bebek yatağı alan var mı?

Yataş'tan yatak almalımıyım

• Hemen

OY: 5 62,5%
  • Bekle, mağazaya geldiğinde bak

OY: 2 25,0%
  • Başka marka al

OY: 1 12,5%

• Ankete Katılan
    8

Solen_Sontas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2011
1
0
36
İstanbul
mayıs ayında bebişim gelecek, sağlıklı bir yatak arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Bir çok mağaza gezdim ama bana güven verebilen olmadı. Birde en son Yataş bayisine gittim ve oarada bana bebeklere özel yatak ürettiklerini söylediler, nisan ayı başında gelecekmiş, ellerinde olmadığı için gösteremediler ama e-posta gönderebiliriz dediler, resimleri gönderdiler. Çok özel olduğunu söylediler, süt liflerinden yapıyorlarmış ve yıkanabilirmiş birde bebişimin yaşına göre sert ve yumuşak tarafı varmış birde allerji yapmadığını söylediler. Sizce başka yerden almalımıyım yoksa bu yatağı beklmeye değermi? Artık yoruldumda gezemiyorum...bu arada yatak isimleride şirin ben bayıldım agu, bebiş, yumurcak, miniko...

Son düzenleme:

yataşın yatakları çok güzel. bence bekle.

canım bzim yatağımıız fot.larını koyduğn yatak,gayet sağlıklıold.nu düşünerek almıştık,mobilyamızı aldığımıız yerden üstüne fark vererek,yataşınyatakları zaten çok iyi.kendi istikbal yatağımızı dadeğiştrip yataşdan alıcam..bence bekle,nasıl olsa doğumdan öncee gelicekmiş,alırsınsağlıkla yatar bebeğinn inşallah..

Ben oğluma yatsanın yatağını aldım gayette memnunum hem fiyatı uygun hemde ortopedik bebeklere özel bir yatak tavsiye ederim yani...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…