Yatak Odası Dekorasyonu yataş başlıklı baza aldim paramla rezil oldum :(

missyass

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
60
16
288
Merhaba arkadaşlar Yataş beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğrattı..
Yalan yanlış bilgiyle sattıkları ürünü ne geri almaya ne de değiştirmeye yanaşmıyorlar... Üstelik eve gelen ürünün 2 yerinde defo çıktı... Bi daha asla böyle amatör bi firmadan ürün almayı düşünmüyoruz..
Müşteri hizmetleri de baştan savma ve sorumluluk almamaktan yana tavır takındılar.. Hem avcılar yataş şubesi hem de müşteri hizmetleri sınıfta kaldılar.. Paramız son kuruşuna kadar haram olsun..
sizce ne yapmalıyız.. 1540 tl " ye odamıza sığmayan yatakla başbaşa kaldık.. sizce ne yapmalıyız.. tüketici mahkemesıne gitsek kazanabilir myiz ?????

bi daha yataşın önünden bile geçmek istemıyorum....

iade süresi geçti mi?10 gün içinde ürününüzde hiç bir problem olmasa dahi para iadesi yapmak zorundalar...siz en yakın kaymakamlıktaki tüketici hakları hakem heyetine başvur inş. çözüm bulursun

merhaba ben bütün eşyalarımı enzadan aldım. yatağımda dolayısıyla yataş. eşyalarımızı getirdiler kurulumu yaptılar gittiler bi baktım yatağın üzerinde ufak bi leke kurulum esnasında toz falan olmustur diye düşündüm elimle biraz ovdum ama gitmedi neyse ben çok önemsemedim. aradan iki hafta geçti çarsafı değişirken bir baktım o ufacık leke yatağın bir dilimine yayılmış. ben de aldığım yerle görüştüm bana müşteri hizmetlerini aramamı söyledi. müşteri hizmetlerini aradım teknik servis gönderdiler gelen servis 'yatağın yüzünün değişeceğini ' söylemiş. (ben evde yoktum annem ilgilenmişti) bende hemen müşteri hizmetlerini aradım dediğiniz gibi çok baştan savma ukala bi tavır sergiledi ve beni başından atmaya çalıştı bende ondan yetkili numarası istedim. Aldığım numarayla görüştüm kesinlikle böyle bir işlem kabul etmediğimi ben yatağı yeni aldığımı ve benden kaynaklanan bir durum olmadığını kendi hataları oldugunu söyledim. başta kabul etmediler biz fatura falan faksladık. bizim isteğimizi genel müdürlüğe iletmişler aradılar olumlu sonuçlanmış gelip yatağımızı değiştirdiler. bence sizde öyle yapın. yada bir şikayet sitesi var belki isim vermek yasaktır diye yazmadım biliyorsunuzdur sizde oraya da sikayet edebilirsiniz. ben size görüştüğüm numarayı da verebilirim dilerseniz.

Arkadaşlar merhaba istediğiniz model ve ölçülerde yatak odası,tv ünitesi,kitaplık,masa,taş duvar kaplamarı ve bir çok ürüne çok ucuz fiyata ve 12 ay kredi kartına taksit imkanıyla yararlanabilirsiniz uzman personelimiz evinize ücretsiz keşif ziyareti yaparak size bilgi vermektedirler bu fırsatı kaçırmayın tasarım mobilyalar tv üniteleri yatak odaları gardolaplar kitaplıklar

Yataş tam bir rezalet ya kayınvalidem köşe koltuk takımı aldı salonuna, 2 haftada teslim dedikleri 3 ay sonunda geldi nihayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…