Saç Kesim Şekilleri yatarken saç toplama

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

looker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
73
0
86
İstanbul
ya kızlar belki saçma olacak ama ne yapayım hep merak ettim evdeyken yatarken falan kıvırcık saçlarınızı nasıl tıopluyorsunuz hemen dalgalarım bozuluyor .ğrenç oluyor benim ya:/ zatn saçlrm kuru bide kıvırcıklarım bozulunca iğrenç oluo

mesala duştan çıktınız ertsi sabah bir yere gitçeksnz gece saçınızı nasıl toplyp yatarsınız kıvırcıklarınız bozulmasın diye ve kabarmasın diye tabiii

canım tam benm konum kaydirigubbakcemile5 benm saçlar çok acayip valla kıvırcık gibi oluyo bazen ama genelde maşayla bukle yapmış gibi bukleli şimdi sen ne yap bilyomusun duştan sonra saçın fazla suyunu al ama duşta multaka krem kullan 3 dk fln beklt . durulanmayan saç kremleri var canım saçlarını yumuşatır baya . bnm var pantene 7/24 kıvırck saçlar için öneriirm sana onu. sonra duştan çıktın ya saçları tara güzelce aç ondan sonra ikiye ayır parmaklarında bukle yapmay çalış iki ye ayırdığın saçlarını dola böyle ondan sonra a küçük çoçuklara yaparlar ya böyle iki tane topuz al saçını dola dola dola bi topuz yap. 2.tutamıda al dola dola topuz yap sabah aç mükemmek bukleler karşında caney :sm_cool: ben hep böyle yapıyorum ve saçlarım süper oluyo umraım sende işe yarar bu sırrıda kimseye demem haa klava:

ayyy canım çok saol

peki doru mu anladım bütün o tutamı alıp mı o topuzu yapıcam ? yani öle ypnca sanki dalgalrm bozulurmş gib :S

canım bn böyle yapıyorum we millet imreniyo hangi maşayla yapıosun fln diye. tüm saçını iki tutama ayır ve birinci tutamı al dola dola dola topuz yao 2. tutamıda öyle yap canım tamam mı süper oluyo bendezemuszemus

ay çok soru sordum canıım ay ama yne sorcam

dolarken böle burup burup mu yapııosun ben öle ypnca bir çekiorm ki dalgalar garip duruo yoksa rastgele tokayamıı doluosun?

walla parmağını maşa niyetine kullan böyle burgu burgu yap we o burguları çekmeden bozmadan sar dola :))

doru anlamışım ben hep öyle yapıyorum ama saçlarımı açtığımda rastalı gibi oluyor özellikle 2. kez sardıysam

Gece yatmadan önce her şey iyi,saçım gayet güzel ama sabah kalktığımda bazı bukleler bozulmuş oluyor yine çok kötü bir görüntü değil ama daha düzgün durmasını istiyorum da tutam tutam yaparım da düzgün durmazsa diye de düşünüyorum?

ben saçlarım ıslak yatamıyorum.saçlarım ıslakken toplayınca kurumak bilmiyor.sinüzit olurum diye korkuyorum.Daha hızlı bir şekilde yapılan bir yöntem varmı acaba? mesela saç kurutma makinesi kullanırken uygulanan bir yöntem...

bende kıvırcıkların efendisi gibiyim saçlarım kısa ama buklelerim maşallah yerinde eskiden hiç güzel değildi düzleştirirdim kırardım derken nasıl oldu bilemiyorum bıraktım düzleştirmeyi falan sonra saçlarım kıvırcık kıvırcık güzel durmaya basladı gece yattıgımda bozulsa bile sabah erken kalkıp suyla bozulan yerleri yapıyorum yada sabah duş alıyorum kuruyor on yirmi dakkada güzelcecik oluyor

saçına birşey sürüyormusun peki? sürüyorsan ne kullandığını öğrenebilirmiyim?

pantenenin mükemmel buklelerini saçım hafif ıslakken sürüyorum hani mıncıklar gibi. sonra vigoyla kurutuyorum. sabaha daha güzel oluyo bozulmussa tekrar pantenei kullanıyorum. böyle işte ama benim saçım dalgalı kıvırcık değil kıvırcık saçlarda daha güzel oluyo..

gece yıkayıp yatınca kurutsam bile dipleri kurumuyo sabah çok kötü görünüyo dana gib büyük büyük bukleler oluyor içiçe geçmiş biçimde.o yüzden en iisi sabah yıkamak.birde şu telefon kablosuna benzeyen tokalar var ya onlarla gevşekçe toplarsanız hiç iz bırakmıyo kafayıda acıtmıyo bukleler zarar görmez belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…