Yatarken ne giyiyorsunuz ?

Ayyy anam milletin giydiklerini okuyunca kendi ördekli pijamamdan utandım valla bacım ben yaz kış şortla yatıyorum nadiren üşürsem uzun pijama giyiyorum ama öyle sabahlık falam giymem hiç en son balayında giymiştim herhalde bide saten pijama ile nasıl rahat ediyorsunuz yakmıyor mu çocuktam önce kocama ışık yakmak için gecelikle yattığım olurdu ama sonrasında eski pijamama dönerdim şimdi ise eşimle bi şeyler yaşayacağım zaman fantezi çamaşırları giyerim

Ben penye gecelik giyiyorum, hem çok hoş duruyor hemde üfül üfül evde gezerken de kadife takımlar var ya askılı uzun alt sabahlık ondan giyiyorum miss

İkisinin de yeri var. Moduna göre takıl.

Saten uzun pijama takımı giyerim genelde. Yazın da şortlusunu. Ama bu ara kızımla takım olmak için kırmızı kalpli minnoş ve pembe minnoş pijamamla yatmayı tercihi ediyorum. Özel bir gece olacaksa da tabiki fantezi kostumleri. Hizmetçi kostumunden tutun da derili kelepcelı fln. Ani sürprizler

Sen yazdın sanıp ,sovecektim

7 24 şortla yaşıyorum evde... O gece bişey olacağına eminsem fantezi takımları giyip ona kücük süprizler hazırlıyorum. Eğer baktım iş yoksa yani regl dönemi filansa gene şort gecelikle devam
Bacım devcileyin bir sarı bez giy ya konundan yürüdüm ama çok sevdim konunu sebep bu

Pjima pek gıyemem genelde hep şort takımları illa takım olcak gıydıgım seyler ezelden berı oyleyım uzun bırsey giyince afakanlar basıyor gecelıkde pek gıymıorum keyfım gelırse en rahat askılı sortlu takımlar

Ayıcıklı civcivli pijama eşim sıkıntı etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…