Yatarken ne giyiyorsunuz ?

Ben gecelik kadınıyım siz giyersiniz giymezsiniz beni ilgilendirmsjshssj

bu bence bi alışkanlık ya, ben çocukken de genç kızken de ünideyken de her yaşımda gecelikçiydim. Sabahlık da pamuklu saten polar kullanmayı her türlü severim.
pijamadan çok geceliğim vardır heralde. kışlık gecelik yazlık gecelik diye de çeşitlerim bulunur
Eşimle bunun konusu olmuştu, sen zaten illa açacan kıçını rahat edemezsin demişti sjshsh

Peki hangi markaları tercih ediyorsunuz

Üstumde halen gunduzden kıyafet 5 aylık bebek emzirirken tivi odasında horul ic cekip uyuyan koca hasta buyuk oğlum saçlar laylamlom uyusalarda yarın misafir var sarma ici sarılmak icin bekler mutfakta tek yudum alınmış sifonyer ustunde bekleyen cayım

Kadınları belli bir kalıba sokmaya çalışan zihniyetten nefret ediyorum, peki sen ne yapıyorsun kadının için? Senin karşında daima yapma bebek gibi dolalacağım diye böbreklerimden olamam ey hıyarto derdim böylesine.

Kafası kel göbeklidir bunu yazanda yada

Geçen sene beyefendinin hoşuna gitsin diye fantazi geceliklerle yatıyordum cinsel anlamda birşey olmadığı gibi belim tutulmuştu. O kadar umrunda değildi ki eşimin niye giyiyorsun üşütüyorsun dedi. Bende bir daha giymem dedim. Pijamamı giyiyorum bazen de pijama üstünü altınin içine veriyorum Gaffur gibi. Yatıyorum öyle

Polar pijama giyiyorum ben
Sureklı şık olmak zorunda degılım

Herkesin tarzı kendine bence ama neden hep kadınlar kendinden vermek zorunda ya? Tamam kendini feminej hissettiğinde özenmek vs olabilir buna hiçbir şey diyemem her düşünceye de saygım var her zaman. Ama kadınların bu kadar obje gibi kalıba sokulmasından çok rahatsızım. Neden her konuda biz kadınlar olarak erkekleri mutlu ve memnun etmek zorundaymışız gibi bi baskıda kalıyoruz? Ben normal insan gibi dümdüz pijamamı giyerim gayet ponçik eşim de çok sever beraber alırız bu her ilişki dinamiğinde değişir. Ama cinsel fantezi olarak da kadın kendine aşırı özenmek zorundaymış gibi davranılırken erkekler kıllı göbekleriyle iki seksen uzanıyor hahdhs kbakmayın çok doldum amA yani sırf bu yüzden kocaman sektörler var yaa bi şu kadınları salın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…