Yatarken ne giyiyorsunuz ?

ikicocukannesiyim

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2024
216
-56
29
yani gece uyumaya giderken standart pijama takımı mı giyersiniz yoksa gecelik mi .. yani ben gecelik giymek istiyorum yada daha seksi kısa pijamalar vs ama hemen usutuyorum yada boyunlarım falan tutuluyor sinir oluyorum bu duruma ? Bi ben mi böyleyim yani evde boynum açık dekolte bi şey giysem hemen usutuyorum sanki millet kar yağarken evde cıbil cibil dolaşıyor mis gibi . Ben nene modundayim bi ben mi böyleyim yahu ?

Mesela sabah uyandığımda sabahlık giymek istiyorum ama böyle polar tarzı olanlar çok basit geliyor ama daha rahat ve sıcak tutar diye giymek istediğim o ? Ama kadinsi hissettirmek istediğim içinde daha hoş kadinsi sabahlıklari beğeniyorum iki arada kaldım

Son düzenleme:
ben normal ev içinde eşofman takımları, şort-tshirt vs giyiyorum.
yatarken pijamalıyım ama esim evdeyse o gün saten veya daha kadınsı pijamalar giyiyorum. esim yokken işte ayıcıklı falan jdkdk

gece yataken de gecelik o gece iş görmeye niyetim varsa giyiyorum

üşütmüyorum da. evimiz ara kat ve çok sıcak. kış boyu tüm evde tek petek açıktı siz düsünün

Bir dönem evimiz tadillattayken kv ile birlikte kalıyorduk.Polar takımla yatan ben kv yi gecelikle görünce kendi kendime;su haline bak bir ona bak bir sana yazıklara deyip bir gazla saten geceligimi giymistim de sabah geceligin tamamı boğazıma kadar sıyrılmıs,bademcikler bağımsızlıgını ilan etmisti

bu arada belirtmeden gecemeyeceğim.. ben bu kadar özem gösterirken esim boxerla yatıyor

İlk başlarında heryerin tutuluyor ama sonra alışıyorsun ben gecelikle yatıyorum genellikle. Ama regle yakın dönemde vs çok hassas oluyorum pijama takımı giyiyorum ama gri polar vs değil onlarda hoş durmasına özen gösteriyorum

Jartiyer giyiyorum yanımda da kırbaç ve bazı seks malzemeleri yatak odasında hazır bekler. Gizli bir bölmem var hepsini orda saklıyorum.

Pijama giyiyorum ,yoksa ben de üşütüyorum. Eşime kaç kez sordum paspal giyinmemden etkileniyor musun diye. Ben kıyafeti görmüyorum ki zaten soyunacaksın az sonra diyor . Sabahlığım da tam tarif ettiğiniz polar türden. Sadece yazın sereserpeyim.

Yatağa girerken Lütfen pijama giyme KADINIM

Kılım o kadınlıkla hiç bir alakası olmayan şeylere. Yatağa pijamayla girmiyor mu karım, deliriyorum.

“Neden giyiyorsun şu şeyi?” diye sorunca... “Üşüyorum” demez mi!

“Kan testi yaptıralım o zaman” dedim. Anemik filan mı acaba diye.

Yorganı değiştirdim, odamıza klima da taktırdım. Olur ha, belki rahatça çıplak olabiliriz diye.

Yok kardeşim!

Yine gidip gelip o pijamaları giyiyor; yazın yazlık, kışın kışlık cinsi. Kabus gibi, dalga geçer gibi. Hiçbir cazibesi yok ve kötü!

Aramıza bin tane sorun girdiği yetmezmiş gibi, bir de bu salak sulak pijamalar giriyor.

Giy en seksi gece giysini de öyle uyu! Yok! Nerde?

Vitrin süsü mü bu seksi dantel gecelikler, yoksa yatağımızda görmek için mi ha bunu bir anlasak hele?

Hadi olmadı hiç giyinmesin benim kadınım! Daha da iyi. Bana uyar, hiç bozmaz.

Sarılalım birbirimize, ten temasımızla uyuruz. Sevişiriz sevişmeyiz hiç fark etmez. Ha üşürsek sırnaşırız belki bahanemiz de olur, buzlar erir.

Oh ne âlâ.

Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama itici pijamaları bilmiyorum. Ben karşıyım. Hiç de sempatik bulmuyorum. Bence bunların üzerine “18 yaşına kadar uygundur” ibaresi eklensin. 18 yaş sonrası satışı yasaklansın.

“Ben de çizgili Sümerbank pijama giyeyim gör bak nasıl oluyormuş” deyince de gülüyor bana. Beni hiç öyle düşünemiyor. Al işte! Yine çifte standart. E ben dalga geçsem bu ayıcıklarla? Yok olmaz! Alınır. Kalbi kırılır. Hatta siz de bana: “Yuh odun!” dersiniz.

Pijama çekici değil. Çok itici. Anlayın şunu.

İç gıcıklayıcı bir kıyafet olsa adı “Pijama” mı olurdu?

Öbürlerine ne denmiş?

Gecelik!

Tanımına ve anlamına yakışan bir isim; gece giysisi...

Gece gece “Noel Baba” veya “ayıcıklar” var yanımda yatan kadınımın üzerinde! Korkunç bir durum. Bilmem anlatabildim mi?

Kadın yatağına KADIN olarak girer.

Etekleri vardır, bacakları açıkta kalır.

Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır ya da olmalıdır. Ben karımdan bunu beklerim. Sen gündüz işe giderken kadın gibi ol, gece git anneannem gibi ol.

Olmaz.

Elin adamına mı bu özen derim ben de?

Yatağa, aşkın mekanına özensizlik yakışık almaz. Aşk yerine yakışmak gerekir.

Benim güzel karım bu dandik pijamaları çocuğumuz olunca giyer oldu maalesef.

Geceleri emzirmeye kalkıyordu tabi, uykusuz yorgun, düşünecek hali yoktu biliyorum, hemen kafama kakmayın. Ev de kalabalıktı malum. Başbaşa kalmak ne mümkün. Gece her odadan bir başka “anne” çıkıyordu, oydu buydu derken uzun bir süre zorlandı tabii anlıyorum. Seksilik rafa kalktı, arada kaynadı ve unutuldu.

Aramıza “ayılar” girdi!

Hadi o zaman anladım; ama şimdi neden?

Bunun bahanesi olamaz.

Ten temasının yaratacak olduğu doğal sıcaklıktan kaçmak yazıktır.

Eğer karım o pijamaları giyiyorsa, kesin bilinçaltında bir sorun vardır dedim. İçindeki kadınlık hissi bitmiştir, ölmüştür diye düşündüm. Hatırlatmaya karar verdim.

Bir süre sabırla bekledim.

Kendimce yine hayaller kurdum, belki gider harika şeyler alır diye. Yok yapmadı.

Sonra: “Ulan oğlum ne bekliyorsun? Yürü, sen davran!” dedim kendime.

Gittim, mağazayı satın alasım geldi o kadar gözüm döndü. Hem kendimin, hem de karımın zevkine uygun bir şeyler aldım.

Eve geldim.

Ellerimde paketler “Gel peşimden” bakışı attım.

Geldi. Şaşkın. Meraklı.

“Al bakalım paketleri!” dedim gözlerimle. Az laf çok iş.

Gece giysisi öyle değil, böyle olur.

İyi oldu.
(Alıntı)

Böyle bi yazıya denk geldim azonce tamda açtığım konunun üzerine

Siz alıyormusunuz peki hep ben yapmıyorum mesela onun için sordum
yatağa girmeden önce değil ama esimin işten gelmesine yakın dusa girip hazırlanıyorum her gün. gün boyu yemek, temizlik yapınca kokuyorum. ama o aslaaaaa ilk evlendiğimizde alırdı eve gelir gelmez. simdi yorgunum sabah alırım diyor eğer nevresimleri değiştirdiysem bana acıdığından alıyor duş sağ olsun

hangi zavallinin kocasıysa tez zamanda k.cina tekme vurulur insallah
bu ne be
kadin senin minicik hücrenle hamile kalmis, seni baba yapmis "geceleri anneydi,uyaniyordu,bebek besliyordu"
davar sen kalksaydin da pispislasaydin kendi vucut sivindan dunyaya gekmis bebegi
ayi ya. boylelerini baba yapmak icin de nice ugraslara giriyorlar kadinlar. yazik hercekten.
cocuklu evde ciplak yatacakmis bir de cocuk. sanki gecede on defa kalkmiyor gibi, cocuk cat diye sabah uyanınca odaya girmeyecek gibi, ulkede deprem diye bir gercek yokmuş gibi...

soruya gelince anamin evinde eski püskü dizi porsumus pijemalarimi giyerim. sevgilimin evinde de sortlu pijemalarim var hem pamuklu rahatlar hem de kadinsilar. onlari seviyorum

Iki corap iki don iki kazak giyerim hicte sexy biseyler giymem eşimde niye giymedin demez bilmem öyle alısmadım shskslsk aslında kendime bakan biriyiim hic aklımdan eşim icin biseyler giymek gelmedii djdşdkdldmd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…