Yatarak emzirdiğim bebeğim kendi yatağında uyumuyor

bengil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
6
0
36
Diğer
Bebeğim 1 yaşını geçti.Yatarak emziriyorum geceleri.Bana da kolay geliyo.3-4. aydan sonra genelde yanımda yattı.Yatağına alıştırmak istiyorum , yatırıyorum, hemen dönüyor ve uyanıyor.Bi kaç defa emziriyorum dalıyo yatırıyorum yatağına..ama birkaç defa uyanınca uykum bölündüğü için yanıma alıyorum yine. Israrla yatırırsam tamamen uyanıyo ve gece uykusu gdiyo ( Bırakayım da ağlasın alıssın da diyemiyorum yazık o bana güvenirken orda bırakmak ağlatmak istemiyorum. Zaten sürekli dönüyo uykuda hiç durmadan....Yanımda uyuması hosuma gidiyo aslında miss gibi kokuyo :))) Yine de yatağında yatsın istiyorum ama nasıl??

bence sizin kokunuza size ihtiyaç duyuyor onu sizsiz bırakmayın şurda bikaç yıl sonra zaten istesenizde sizle yatmaz keyfini çıkarın :)

benim arkadasim bebegini yatirip, sütyenini burnunun dibine koyuyordu,
ozaman uyuyordu bebek, yazik annesi yaninda sanip kokusunu alip uyuyordu :) bence iyi fikir dene istersen

aynı sıkıntı bende de var 17 aylık oğlum benle hatta bizle demek daha doğru olur yatıyor.İyi hoş da sabaha kadar bi taraflarım tutuluyo varsa fikri olan paylaşsın lütfen...Sütyeni denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…