• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatalak parkinson hastası son evrede olan annem ameliyat olabilirmi

Bebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
364
En iyi cevaplar
1
125
33
32
2019 yılından beri annem parkinson hastası
Tam yatalak,
Hastalik teşhisi koyulduktan snra çok hzlı ilerledi ve yatalak oldu.
Doktorlar bi tedavisi yok beyin pili işe yaramaz annen yatalak oluck ddi ve oldu.
Bu durumda olupta derman bulan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Tam yatalak,
Doktorlar bi tedavisi yok beyin pili işe yaramaz annen yatalak oluck ddi ve oldu.
Bu durumda olupta derman bulan varmı bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum
Konuyla ilgili bir bilgim yok. Acil şifalar dilemeye geldim. Umarım daha iyi olur.

Merhaba
Şuan annenizin durumu nasil? Anneniz konuşabiliyormu?Allah şifa versin.
2 hafta önce babami doktora goturdum doktor parkinsondan şüphelendi ve ilaç yazdi.
Babamin yürümesi yavaş ve ayağini sürüyor.sağ elin baş parmagi hafif titriyor.daha önce de noroloji dk gittik o parkinsondan hic suphelenmedi bile.acaba yalnis teşhis mi koydu doktor diye umutlaniyorum hala.aslinda babam yillardir ayağini sürüyerek yürüyodu yeni başlamadi bu.2 haftadir üzüntüden mafoldum babama bakarken içim parçalaniyor.
Sizin ne gibi belirtileriniz vardi lütfen yazarmisiniz

Tam yatalak,

Merhaba
Şuan annenizin durumu nasil? Anneniz konuşabiliyormu?Allah şifa versin.
2 hafta önce babami doktora goturdum doktor parkinsondan şüphelendi ve ilaç yazdi.
Babamin yürümesi yavaş ve ayağini sürüyor.sağ elin baş parmagi hafif titriyor.daha önce de noroloji dk gittik o parkinsondan hic suphelenmedi bile.acaba yalnis teşhis mi koydu doktor diye umutlaniyorum hala.aslinda babam yillardir ayağini sürüyerek yürüyodu yeni başlamadi bu.2 haftadir üzüntüden mafoldum babama bakarken içim parçalaniyor.
Sizin ne gibi belirtileriniz vardi lütfen yazarmisiniz
Annemin durumu cok kötü,konuşması yok soru sorarsan evet hayır diye cevap veriyor
Denge/hç yok
Yürüme kalkınma hç yok
Altına yapiyor bez bagliyoz

Annemin durumu cok kötü,konuşması yok soru sorarsan evet hayır diye cevap veriyor
Denge/hç yok
Yürüme kalkınma hç yok
Altına yapiyor bez bagliyoz
Allah yardımcınız olsun
Hasta için de çok zor bi durum.
Peki siz tedavi için geç mi kalmıştınz acaba?
Anneniz bu duruma kaç ayda yada yılda geldi
Ilac kullaniyor mu anneniz

Allah yardımcınız olsun
Hasta için de çok zor bi durum.
Peki siz tedavi için geç mi kalmıştınz acaba?
Anneniz bu duruma kaç ayda yada yılda geldi
Ilac kullaniyor mu anneniz
1 yıl icinde yataga bagimli oldu.
Doktorlar ddi zaten direk yatalak olck diye olduda

Beyin dopaminini gelistirmek icin ilac icyr ama hc bi ise yaramiyor
Doktor bile acik acik ddi ise yaramaz ama kullansin ddi
Gercekten yaramiyr

Beyin dopaminini gelistirmek icin ilac icyr ama hc bi ise yaramiyor
Doktor bile acik acik ddi ise yaramaz ama kullansin ddi
Gercekten yaramiyr
Ne yazacağimi bilmiyorum.
Annenize cok üzüldüm Allahim şifa versin size de bol sabır versin.
Peki neden ilaçlar annenizde işe yaramadi
Sebebini biliyormusunuz?

Beyin pili bu aşamalarda olmuyormuymuş?
Kardeşimin kayınpederinde var pil yaklaşık 3 yıldır ve çok uzun zamandır parkinson hastasıymış.

Beyin pili bu aşamalarda olmuyormuymuş?
Kardeşimin kayınpederinde var pil yaklaşık 3 yıldır ve çok uzun zamandır parkinson hastasıymış.
Bu kadar agir değilken/daha sordum beyin pilini olmaz ddi dr.
Hç denge yok hastamda benim
Pili taksada yine yürüyemez düşer dedi
Sizin hastanizda denge kaybi varmi

Bu kadar agir değilken/daha sordum beyin pilini olmaz ddi dr.
Hç denge yok hastamda benim
Pili taksada yine yürüyemez düşer dedi
Sizin hastanizda denge kaybi varmi
Ayrıntıları çok bilmiyorum ama hareket kısıtı vardı fazlaca. Allah şifalar versin.

Benim babam da Parkinson plus hastası ilaçlar işe yaramıyor pil hiç önerilmiyor zaten bu grupta, denge çok az var kendi oz bakimini yapamıyor Allah yardımcınız/yardımcımız olsun bakana da çekene de çok zor bir hastalık

Benim babam da Parkinson plus hastası ilaçlar işe yaramıyor pil hiç önerilmiyor zaten bu grupta, denge çok az var kendi oz bakimini yapamıyor Allah yardımcınız/yardımcımız olsun bakana da çekene de çok zor bir hastalık
Bizimde parkinson plus bakımı çok zor oluyor ama napalm buna şükür
Allah razı olsun sizinde yar yardimciniz olsun

Back