- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
-
- Konu Sahibi Sexingthecherry
Yataş selena premium visco ortopedik pocket yatak aldık umarım memnun kalırız
Yataş selena premium visco ortopedik pocket yatak aldık umarım memnun kalırız
merhaba şuan nişanlıyım bizde yatak alacağız hemde yataştan düşünüyoruz bize tam ortapedik lazım birde sizinde hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız annemler istiklbal aldılar hiç memnun değiller çöktü çok çabuk
canım naptın yatağı bende yatsanda alıcam her yatsan başlığına yazıyorum cvp verirsin umarım:)Arkadaşlar merhaba,
Yatak konusunda çok fazla çeşit var epeyce araştırdım ama kullanmadan anlamak zor böyle ürünleri. tempur diye bir ürün var yatsan yurtdışından ithal ediyor, nasa için üretilen kumaşları kullanıyorlarmış falan, indirimiyle 4bin liraonu alacak maddiyat yoksa ikinci seçenek yine en iyisi yatsanın kendi ürünleri diye buldum. onlarda 2 bin civarı. bu parayı vermeye razıyım eğer düzgün bir yatak olacaksa. ancak bir çok türü var, yaylı, visco, lateksli falan. visco+yaylı yatak kullanan var mı? allahaşkına bana memnun olduğunuz yatağın modelini yazın a dostlar:26:
merhaba, biz yatasdan aldik sonunda, altletik modeliydi galiba. Memnunuz gayet. Acikcasi yatsana paramiz yetmedi ama yatastan da memnun kaldik.canım naptın yatağı bende yatsanda alıcam her yatsan başlığına yazıyorum cvp verirsin umarım:)
bazayı naptınız peki nerden aldınız?birde yastıkta da özel bir şey yaptınız mı ben yastığıda özel almak istiyorumda,derin uykularınız olsun:)merhaba, biz yatasdan aldik sonunda, altletik modeliydi galiba. Memnunuz gayet. Acikcasi yatsana paramiz yetmedi ama yatastan da memnun kaldik.
yatak odasi takimini kelebekten aldik , aldigimiz karyolanin icine ikili gizli baza yaptirdik. Yani disardan karyola gözüküyor ama içi baza oldu.bazayı naptınız peki nerden aldınız?birde yastıkta da özel bir şey yaptınız mı ben yastığıda özel almak istiyorumda,derin uykularınız olsun:)
aa öylede olabiliyor mu ?bunu kelebek mi yaptı yoksa siz başka bir yere mi yaptırdınız fiyat epey arttı mı öyle olunca?yatak odasi takimini kelebekten aldik , aldigimiz karyolanin icine ikili gizli baza yaptirdik. Yani disardan karyola gözüküyor ama içi baza oldu.
kelebekten aldık hem bazayı hem karyolayı. onlar yaptı hepsini yani ayrıca bisey yapmadık. tabi iki katı fiyat ödedik, neticede bazaya ayrı, karyolaya ayrı para verince 900 civarı fazladan ödedik.aa öylede olabiliyor mu ?bunu kelebek mi yaptı yoksa siz başka bir yere mi yaptırdınız fiyat epey arttı mı öyle olunca?
peki neden bazayı başka bir yerden almayı düşünmediniz fiyat farkı çok olmuş normalde karyola ile baza arasında 300 falan oynuyo çünkükelebekten aldık hem bazayı hem karyolayı. onlar yaptı hepsini yani ayrıca bisey yapmadık. tabi iki katı fiyat ödedik, neticede bazaya ayrı, karyolaya ayrı para verince 900 civarı fazladan ödedik.