yatak-şilte (mothercare karyola için)

pretty_angel

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
224
3
Arkadaşlar aslında bu mesajı bebeklerimiz ve cicileri bölümene yazdım ama pek bakan olmuyor. Bu nedenden dolayı ben bir de aynı soruyu buraya yazmaya karar verdim.

Arkadaşlar mothercareden karyola almayı düşünüyorum. 3 kademeli vs. İstikbale girdim 70*140 boyutlarında 32 cm yüksekliğinde yatakları varmış. Mothercarein yatak yüksekliği 11 cm. Yani arada 21 cmlik bir uyumsuzluk mevcut. Mothercare bu arada bebekler için yaylı yatak önermiyor. Kamburluk yapıyormuş. Sünger yataklar da belli bir kullanımdan sonra çöküyormuş. Bir de kötü bir sünger için bir sürü para istiyorlar. Sizce ne yapmalıyım ya da siz ne yaptınız? Yani bir de terletmesin, temiz olsun, anti alerjik vs. bir sürü de özellik arıyorum.

Arkadaşlar aslında bu mesajı bebeklerimiz ve cicileri bölümene yazdım ama pek bakan olmuyor. Bu nedenden dolayı ben bir de aynı soruyu buraya yazmaya karar verdim.

Arkadaşlar mothercareden karyola almayı düşünüyorum. 3 kademeli vs. İstikbale girdim 70*140 boyutlarında 32 cm yüksekliğinde yatakları varmış. Mothercarein yatak yüksekliği 11 cm. Yani arada 21 cmlik bir uyumsuzluk mevcut. Mothercare bu arada bebekler için yaylı yatak önermiyor. Kamburluk yapıyormuş. Sünger yataklar da belli bir kullanımdan sonra çöküyormuş. Bir de kötü bir sünger için bir sürü para istiyorlar. Sizce ne yapmalıyım ya da siz ne yaptınız? Yani bir de terletmesin, temiz olsun, anti alerjik vs. bir sürü de özellik arıyorum.

canım terletmesin antialerjik olsun diyorsun ama zaten yatağı tek başına kullanmıyorsunki.banada bi akrabam bebeğinin beşiğini verdi,ben sadece içine yaylı yatağını aldım,120ye 60 ölçülerinde.şimdi onun üzerine bir yüz diktiricem,yasyık yüzü gibi yani,sonra yün veya pamuktan ince bir minder sericem üzerine,yatak koruyucu dedikleri nasıl birşey bilmiyorum,inceceik minder yerine geçerse onu da alabilirim,üzerine zaten çarşaf serilecek.yaylı yatakların kambur yaptığını hiç duymadım,sünger çökermiş diyorsun,çocuğun ağırlığı ne ki onu da düşün,birde ne kadar yatacak o yatakta onu da hesapla.ben yatak için bellonaya istikbale idaşa sordum 100,110 lira gibi fiyatlar aldım,sonra evkur mağazalarında 60 liraya belis,evve mağazalarındada 42 liraya izabella diye bir marka buldum,onu aldım.gayette güzel,mothercare beni aşar canım oraya hiç bakmadım ama bu aldığım yatak mobilyacıların sattığı beşiklerin içindeki yataklardan çok çok iyi.belki bir fikir olur.

Ben mothercare aldım. Coolmax özelliği var, yani terletmiyor. eşim tam bir coolmax delisi, çorapdan iç çamaşırına, t-shirte ne bulursa alır. Mothercare de coolmax yatak görünce hemen aldık. Ama baya pahalı bi yatak. Benim aldığım yatak Jamestown modeli, 3 aşamalı. 70x140cm büyüklüğünde yani normal bebek yataklarından büyük, 5yaşına kadar kullanılabiliyo. Yanları çıkıyor ve normal yatal oluyor.
yatağın yayına gelince benimkinde var, nasıl önermiyolar anlamadım
Link koyamadım siteye, sorun var galiba. ama mothercarin sitesie bakarsan görebilirsin
üstelik yıkanabilir koruyucu meti var en üstünde. Yinede sen araştır iyice seçenek o kadar çok ki.
En hassas noktamız bebeklerimiz ve tüketim sektörü can damarımızdan bizi yakalamış durumda. Ben yün yatakda büyüdüm mesela, ne oldu? gayet sağlıklıyım