Yatak seçiminde yardımcı olur musunuz?

yatak seçiminde yardımcı olur musunuz?

• yataş master pocket 3 bölgeli yay sistemi (orta yumuşalıkda)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Deryacik

...KUAFÖR OLDUM BEN...
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
7.731
10
156
37
İstanbul
Arkadaşlar bu aralar yatağımızı değiştirmek istiyorduk
Birkaç tavsiye aldık araştırıyoruz derken ben Bel ağrıları şikayetiyle dr gittim ve fıtık teşhisi koyuldu şuan fizik tedavi görüyorum...
Dr.umun önerisi sert bir yatak ortapedik
Biz markalar arasında kararsızken dr.um yine yataşı tavsiye etti
Bilmiyorum kullananınız var mı veya fikri olan?

Yataşın hangi yatağı iyidir özellikle bel ağrıları için...
Tavsiyelerinizi bekliyorum...a.s.

canım çok teşekkür edrim konu defalarca görüntülenmiş lakin bir cevap var araştırmaya devam ediyorum
Tavsiyeni dikkate alıcam

istikbal comfort yatak olabilir,,,sert olduğunu ve bel fıtığı gibi rahatsızlıkları olanlara önerilen bir yatak...ben diğer yataklarını kullanıyorum memnunum,,,

Bellonanın ortopedik yatağını aldığımız günden beri bel ağrımdan kurtuldum, eşimde aynısını söylüyor, şiddetle tavsiye ederim.

bende işbir,in visko yatağını tavsiye ederim kesinlikle..böyle bir rahatlık yok..

yatak aldınızmı ve memnunmusunuz bizde istikbal ortopedik kullanıyorz ama eşimle ben sabah kalkamıyoruz ağrılardan hangi yatak uygundur anlayamadık.

benimde çok belim ağrıyordu ve uyku uyuyamıyorum. Doktor egzersiz ve yatak değişimi önerdi. Bende gittim dormeodan aldım tavsiye ederim.

bu yatak araştırmasını ben de aylarca yaptım...sonuç işbir visco yatak...kesinlikle işbirin yataklarına bir bak derim...ağrısız sızısız günler diliyorum...

Back