• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsüne karar veremiyorum.....

Superisi 2009

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2009
1.784
77
163
37
merhba arkadaşlar ben bu 2 yatak örtüsünden birini seçmek istiyorum sizce hangisi güzel yada
farklı fikirleriniz varmı
bu arada cibinlikte istiyorum ama şu yatağın heryerini kapatandan deil
yukarıdan 4 veya 3 taraftan tülü bırakıyolar ince uzun olarak
internette araştırmaya çalıştım bulamadım yardımcı oluuun lütfeeen
$ima.jpg $images.jpg

Son düzenleme:
Sağdaki daha hoş. Bir hevesle çok gösterişli alınıyor ama inanın sonradan bin pişman olunuyor. Sade her zaman daha kullanışlıdır. Ayrıca açık renk olması da odayı boğmaz :15:

Bencede sağdaki daha kullanışlı görünüyor.Benimde ilk yatak örtüm soldaki gibiydi ömrü çok uzun olmadı çok çabuk yıprandı yıkaması her akşam toplayıp sermesi zor oluyor.O yüzden sağdaki gibi modeller daha kullanışlı.

Sağdaki daha hoş. Bir hevesle çok gösterişli alınıyor ama inanın sonradan bin pişman olunuyor. Sade her zaman daha kullanışlıdır. Ayrıca açık renk olması da odayı boğmaz :15:
bende beyazı düşünüyorum.renkten dolayı
Bencede sağdaki daha kullanışlı görünüyor.Benimde ilk yatak örtüm soldaki gibiydi ömrü çok uzun olmadı çok çabuk yıprandı yıkaması her akşam toplayıp sermesi zor oluyor.O yüzden sağdaki gibi modeller daha kullanışlı.

kullanışlı olması lazım oğluşumda küçük en iyisi sade olanı sanırım
açık renge karar verdim:46:
teşekkür ederim cevapladığınız için

cnm bnde heveslenip böyle gelinlik gibi bi örtü aldım çokta para vererek,çok az kullandım çünkü hergün kaldırıp sermesi çok uğraştırıyor,10u geçmemiştir kullanma sayım şimdi taç line serisi günlük örtülere bakıyorum çok kullanışlı yıkaması kullanması kolay kadifemsi hiç bozulmuyor arkadaşım kullanıyor tavsiye ederim:34:

cnm bnde heveslenip böyle gelinlik gibi bi örtü aldım çokta para vererek,çok az kullandım çünkü hergün kaldırıp sermesi çok uğraştırıyor,10u geçmemiştir kullanma sayım şimdi taç line serisi günlük örtülere bakıyorum çok kullanışlı yıkaması kullanması kolay kadifemsi hiç bozulmuyor arkadaşım kullanıyor tavsiye ederim:34:

vazgeçtim yatak örtüsünden aynen dedğin gb taç çok ilgimi çekiyo

bencede bu kadar gosterisliler hic kullanisli degil.daha sad bisey bak cok guzel modeller var

merhba kullanışlı olsun die bellonanın takımlarından aldım.
ama dayanamadım yatak örtüsünüde aldım .
birinci modelin kırmızısını aldım.bide cibinlik aldım çok şekerler ya bayıldım.ama evime taşındığımda resmini çekip atıcam size .şimdilik bekletiyorum

cnm almışsın güle güle kullan bende taçtan bunu aldım günlük olarak bunlar cok iyi oluyor
$1242893411654304_b.jpg

Back