Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 695036
Eki Görüntüle 695037
kızlarr günlük kullanmaya yatak örtüsü arıyorum ama karar veremedim bir türlü sizce nasıl bunlar hangi renk daha kullanışlı olur :)
canım bende önceden yatak odamı halıları fon perdesini örtüsünü abajurunu bilmem nesini kırmızı düşünüyordum sonra pembemsi yatak örtüleri ve nevresim takımları hoşuma gitmeye başlayınca vazgeçtim halıları sade renk beyaz olabilir tülüm vs onlarıda sade alıp örtülerimle renkli hale getiricem böylelikle renk uyumsuzluğuda olmıcak iyiki fikrim tez zamanda değişti yani böylelikle mordan siyaha kadar pembeye kadar her rengi istediğim zaman kullanabilcem
canım bende şeh gibi düşünüyorum eskiden hep kırmızılara siyahlara bakardım çok beğenirdim ama bi anda boğulduğumu hissettim uzaklaştım o fikirden şimdi hep çiçek desenli açık renkli şeylere gözüm kayıyor şuan english home ytak örtüleri %50 indirimli onlara bakabilirsin bence ben 2 tne aldım okadar güzellerki bi bak bence bu ekldiklerinin içinde pembeyi beğendim