Yatak Odası Dekorasyonu yatak örtüsü ve perdem??

dolphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
184
0
46
Nevşehir

ilk yatak odası takımını almayı düşünüyorum.beyaz üzerien siyah desenli olanı.
birincisi beyaz kullanışlı oluyomu??ikincisi ne renk bir yatak örtüsü güzel olur acaba??ben ip perde düşünüyorum perdeme ama bilmiyorum bakıyımda yatak örtümün rengine göre :S
şimdiden teşekkürler :92:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba,
benim mobilyalarım beyaz ben memnunum ama dikkatli kullanmak gerekiyor parlak cilalı olunca kolay çizilebiliyor resimdeki model güzelmiş fiyatı çok makul ama malzemesi iyi olmayabilir uzun yıllar elinde kalmadan kullanman için mdf veya ağaç mobilya olmanı tavsiye ederim görünümü de daha toktur daha hoş durur daha dayanıklıdır.
yonga levha, suntelam gibi malzemeler ise ömrünü çok çabuk tamamlar, tavsiye etmem.
İp perde kullanmadım görünümü hoş ama pek kullanışlı değilmiş sanırım.

bende bu yatak odasını internette görünce çok beğenmiştim bana uzak olduğu için mağazaya gidip inceleme şansım olmadı çok şık duruyor ama arkadaşın dediği gibi önemli olan ürünün kalitesi onuda göz önünde bulundurmak gerekiyor

kalitesini bilemem ama yatak odanı çoook beğendm cnmm, mutlulkla huzura kullanırsın inşallah... ip perde çok hoş olur, beyaz stor güneşlk üzerine gümüş ip perdee yalnız ince iplerden değil onlar gerçektn kullanışsız, yıkarken fln dolaşıyor, kalın ipler varya ayakkabı bağı gibi olanlardn hani... gayet şık olur benceeeee:116::116:

gerçektende kalitesi önemli ama bazalı olmaması çok - bir özellik.ip perdeyi iyi düşünmüşüm ozaman :) thanks

model olarak güzel canım :) her renk örtü de gider..perde bence uzun ömürlü olacak bişey süşünebilirsin ip perde dayanıksız gibi geldi bana

düşündümde bende ip perdeden vazgeçtim.çünkü kiracı olacağım için pek sağlıklı olmaz
açık mavide süper olur dimi hihi

Link paylaşmak yasaktır.
Bunun yerine resim yada eklenti paylaşabilirsiniz linkinizi editledim onun yerine resim ekledim.
Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…