• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak örtüsü nasil ?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
kızlar bu yatak ötrüsünü çok begendim sizce nasıl yada elart paris modeli alcam

Eklentiler

• $yatak%20ortusu6-1db.jpg
    $yatak%20ortusu6-1db.jpg
    168,1 KB · Görüntüleme: 248
Güzel canım,ben beğendim:29: abartılı olanları sevmiyorum, rengide güzel:16:

nette fiyatı 600 daha uygun fiyata bulabilir miyim acaba çarşıda :)

çok sık ama emin ol daha ucuzunu bulursun. sizin oralarda evkur falan varsa git bak 400e 500e çok güzel şeyler var hani gelin gibi güzel derler ya tam öyle şeyler var

Canım kesinlikle güzel fakat kimbilir evliliğinin ilk günleri dışında kullanmayacağın bir şeye bu kadar para vermek yerine daha çok ihtiyacın olan bir şey alabilirsin :)

canım çok güzelmiş, bayıldım... öyle çok abatılı da değil üstelik... ama bende yukardaki arkadaşa katılıyorum baza altı bekleyecek sey için o kadar para bayılamam diye düşünüyorum... ablam kullanmıyo, yengem anneme verdi ve annem de kullanmıyo... ben de geçen yıl balayı seti aldım 419 liraya şimdi daha sade bişey alsaymışım diyrum... ama gene de senin tercihin... beğenilmeyecek gibi de değil hani... moblyalarını almadıysan da belki bu tarz bişey uymayabilir... karanbole almış olursun... gün geçtikçe daha güzelleri çıkıyo... dedim ya geçen yıl gelin home balayı seti aldım diye bu yıl 2011 kataloğunu gördüm aynı fiyata daha güzel modeller var... düğüne yakın almalıymışım diyorum şimdi...

çok hoşmuş beğendim bende.
ama bende evlenirken 2 tane almıştım bu tip hemen hemen inan bir kez bile kullanmadım hurçların içinde duruyor..

örtü güzel ama emin ol sadece yatak başlığı ile bütünleştiği için o kadar güzel
bence yatak başlığına uygun bir model seç. hemde bir örtüye o kadar para varme derim ben .

çok sade ve şık bir model ama çalışan bir bayansan sana sadece eziyet verir. muntazam bir şekilde her sabah onu örtmek 5 dk belki 3 dakikanı alır ama çift kişilik yatağı toplamak tek kişiliğe göre gerçekten eziyetli birde rengi çok açık sürekli yıkaman gerekecek makinede rahat ve sık yıkanmada bozulmayan ürünler tavsiye ederim zamanını evdeki eşyalarla ilgilenmeye değil eşine ayırmalısın hiç birşey evlilikte çiftin güzel zaman geçirip mutlu olmasından daha önemli olamaz

Back