Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Örtüsü Kullanımı

neharim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
21
0
arkadaşlar Elart Hürrem Saten Çift Kişilik Yatak Örtüsü - YATAK ÖRTÜLERİ - ELART - HomeStilHome | Ev tekstilinde yeni adresiniz... | Nevresim Takımları , Uyku Setleri , Yatak Örtüleri , Bornoz Takımları , Pike Takımları linkteki gibi yatak örtülerini inceliyorum.Güzel de kullanımı nasıl olacak?yani nevresim takımım var diyelim sabah onu örtüp yatak örtüsünü hepsini kapatacak şekilde örtmem mi lazım?çok kabarık olmaz mı?Nevresimi kaldırıp sadace örtü ve yastıklarını koyayım desem her sabah bu yapılır mı :) nasıl kullanılır bunlar?

canım valla ben 1 tane almıştım lila pembeli yatak örtüsü o da annemin zoruyla sadece ilk gece örttüm sonra kaldırdım bi daha da örtmedim açıkçası zor oluyor ben yorganı kapatıp geçiyorum :KK1:
eşim de sordu yatak örtüsü örtelim mi diye her sabah her akşam katlıcaksan ört dedim çalışınca bide onla uğraşamıcam valla:KK1:
nevresimlerin falan desenliyse yatak örtüsü gibi duruyor zaten

cnm ama haklıyım dimi?sabah örtmek için nevresimi katlayıp bir yerlere koyman lazım.yoksa olmuyor ki?onun üstüne örtsen kaba saba birşey gibi duruyor.

cnm ama haklıyım dimi?sabah örtmek için nevresimi katlayıp bir yerlere koyman lazım.yoksa olmuyor ki?onun üstüne örtsen kaba saba birşey gibi duruyor.

bende bunu düşündüğüm için almadım yatak örtüsü hele ki o kabarık olanlar falan yok mu hem sevmiyorum hemde kullanımı zor uğraşamam ki ben onunla :KK9:

zaten bitane annemin yaptırdığı çeyizlik el işi örtüm var. renk renk nevresim ve pike takımları da aldım . yani şimdi ne gerek var yatak örtüsüne dimi ama :KK9:

gerçekten hiç gerek yok yatak örtüsüne. hele öyle kabarık yer kaplayan şeylere. ben de annemler alalım dedi dedi aldım. üstelik rengi hoşuma gitti diye böyle kabarık birşey. yanlız yaşadığım zamanlar hevesle örttüm kaldırdım. sonra eşim gelince yanıma o istemedi örtmemi ben de zaten her sabah üşenir oldum örtmeye felan. sonra bi de kabarık olmayanından günlük bir örtü alayım onu bile örtmüyorum inan. çok pişmanım harcanan o paraya. nevresimler de gayet şık artık kapat yorganı oh mis. ama dersn misafir gelince örterim hiç olmazsa pratik bir şey al o zaman derim.

cnm misafir geldiğinde örtüsüz görürse ayıp mı olur ki illa alayım?yani demek istediğim şu biraz da;sabah uyandığında hadi yorganı ya da yazsa pikeyi neyse örteyim bir de üstüne yatak örtüsü örteyim desen kabarık çirkin birşey oluyor.yok yorganı yastıkları katlayıp kaldırayım öyle örteyim dersen her sabah çekilecek iş değil.ayrıca herkesin evinde de yataktı yorgandı koyacak geniş alanlar olmayabilir.ben aslında 2 hatta belki 3 tane pikeli nevresim takımı alayım diyorum.örtü örtmicem madem biri kirlendikçe değiştiririm rahat rahat.hem pikeli nevresimlerde yazın sadece pikeyi kışın da nevresimli yorganın üstüne şöyle şık bir şekilde pikeyi serdin mi gayet de yatak örtüsü gibi de duruyor bence.sizce?

elart marka ürün kullanan var mı? yatak örtüsü almayı düşünüyorumda ben

elart marka ürün kullanan var mı? yatak örtüsü almayı düşünüyorumda ben
Ben de bakıyorum da elart biraz abartı geldi bana. Evlen home sanki daha güzel o_O

Eklentiler

• lara-boncuklu-yatak-ortusu-4-parca-cappuccino-1-4687-22-B.jpg
    lara-boncuklu-yatak-ortusu-4-parca-cappuccino-1-4687-22-B.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 1.550
  • EvTekstil_8765667.jpg
    EvTekstil_8765667.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 383
kizlar merhaba seneye dugunum var ceyiz hazirliklarina basladim ve gecen gun kalitemarket diye bir siteye denk geldim her cesit ve her marka ev tekstili urunu var o elart yatak ortulerinden ve tacin nevresiminden aldim ayni soylendigi gibi geldi <3 fikir vermek istedim :))))

X