Yatak örtüsü/bulunmuştur

25hasret

dal rüzgarı affetse de kırılmıştır bir kere
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
738
60
73
Siyah beyaz içinde canlı renk karışımı da olabilir

Son düzenleme:
Mrb cnm bende mürdüm var bnm de odam siyah ben yakıştığını düşünüyorum

Cnm ilgini cekerse pakedinde acmadigim bu yatak ortusu var ,begenip almistim ancak oda krem ortu krem pek olmadi ,90 kusure almistim bi siteden ordada detayli resimleri var dusunursen pakedi acip resim cekebilirim.

Eklentiler

• 223364949dfz.jpg
    38,9 KB · Görüntüleme: 195
Cnm ilgini cekerse pakedinde acmadigim bu yatak ortusu var ,begenip almistim ancak oda krem ortu krem pek olmadi ,90 kusure almistim bi siteden ordada detayli resimleri var dusunursen pakedi acip resim cekebilirim.
Teşekkür ederim krem denedim beyaz içinde güzel durmadi

merhaba, canım sen fiyat ne düşünüyorsun? siteyi söylersen resimlerine bakalım

merhaba, canım sen fiyat ne düşünüyorsun? siteyi söylersen resimlerine bakalım

Site adı vermek yasak sanırım markası casa bravia ,google casa bravia osmanli serisi yazip aratma yaparsaniz gorselde cikan 3. Resim aynisi krem renk,50 lira fiyatı

Kalitesine göre değişir beğenirsem ortak bi fiyat belirlenir

Kalitesine göre değişir beğenirsem ortak bi fiyat belirlenir

Mrb cnm.bende bu abiye tarzi olan yatak örtüsünden var baya pahaliya almistim kullanmak nasip olmadi hic
Satmayi dsnyrum nekdarlik bisey nasil bsey aradigini bilmiyorum ama görmek istersen bu örnek internetten buldum aynisi degil ama benzer modeller bundan daha güzel seker yastigida var .
Eger aradgn byle modellerse kendi resmini cekip atarim1

Ben sade istiyorum ama arkadaşım düşünüyor siz fiyat ne istiyorsunuz

Ben sade istiyorum ama arkadaşım düşünüyor siz fiyat ne istiyorsunuz

Ben 380 civari almistim hic kullanmadim suanki piyasa fiyatida o civarlarda .
Ben 200 düsnyrm sifir cnkü hc kullanlmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…