Yatak önerisi ?

uvercinka7

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
64
3
6
34
Ankara
Merhaba arkadaslar
Yatak almayı düşünüyoruz öneriniz var mı? ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biz viskolovedan aldık deneyerek çok sevdim ben :) kullanmaya temmuzda başlıcaz ama o yüzden yönlendiremicem cnm :)

Biz viskolovedan aldık deneyerek çok sevdim ben :) kullanmaya temmuzda başlıcaz ama o yüzden yönlendiremicem cnm :)

Anladm cnm tşk ederim yine de ☺️ bzde sımdı alıp Ağustosda kulcancaz inş :)

Biz yataş athletic serisinin yatağını aldık, hatta evlenirken çok masraf olmasın diye sıradan bir yatak almıştık, henüz daha 1 ay önce değiştirdik. Off diyorum başka da birşey demiyorum. Tek söyleyebileceğim, her sabah dinlenmiş kalkmak harikaymış gerçekten.

Evet kesinlikle önemli olan o, günde 8 saatimiz yatakta gecıyo rahatlık miss gibi uyku bunlar cok onemli tv ye 3000 verecegıne yataga ver rahat uyu çok çok ii yani :)
Tşk ederim yorumun için

Rica ederim canım, şimdiden mutluluklar.

Merhaba Hanımlar, ben de az önce bir konu başlatmıştım uykunun ne kadar önemli olduğuna dair, yatak bunun en önemli arkadaşı:) biz Visco yatak tercih ettik hatta Bucca Sleep Collection diye bir marka seçmiştim. Ama daha sonra çok yakın bir arkadaşıma aldık bu yatağı hem fiyatı çok uygun hem de şimdi ben bu zamana kadar uyumamışım diyor. Birde böyle rulolu ve paketli gönderiyorlar saklama derdi de olmuyo çünkü yer de tutmuyor, hatta düğün tarihiniz ve ya istediğiniz tarihte de yolluyorlar. Ben uyku makalelerini de okuyorum bakın derim.

http://www.wellmatt.com/

http://www.ucuzviscoyatak.com/uyku-doktoru-lawrence-j-epsteinin-onerileri/

Merhaba arkadaslar
Yatak almayı düşünüyoruz öneriniz var mı? ☺️

işbir den lale modelini aldık 1 seneden fazladır kullanıyoruz çok memnunuz...
kampanya vardı o zaman 900e almıştık..

Bende yatağımdan memnunum ama eşim kanepede yerde yatalim diyor..şimdi ne örecen??..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…